Kozene sandale Ojju, maju polstrovanu stielku a chodi sa v nich ako na oblaciku.
Co jste si dnes koupili/y?
Cif.
Funguje to.
![]()
Jj, u některých nicků by to mohlo být obzvlášť pikantní.
To mi povídej! Já jeden takovej pikantní zážitek mám:
Kdysi jsem se přes SZ domluvila s dívkou jménem "Klokan" na výměně vůní - místo předání Anděl.
Tu průsvitnou taštičku s krabičkou jsem držela vcelku viditelně a řekla bych, že i tupec by si všimnul... no nevšimnul...
Dost dlouho se ke mně nikdo nehrnul, tak jsem pár ženskejch aktivně oslovila já:
"Klokan???" ... ![]()
... no a ta autistka stála celou dobu kousek ode mě! na zabití tohlencto! ![]()
Podobný zážitek se stejným Klokanem, na stejném místě a jen o pár dní později.
Akorát, že já jsem se trefila hned na první pokus, neb už si dotyčná přebírala nákup od jiné prodávající. Jinak bych taky běhala po Andělu a aktivně oslovovala ![]()
ja jsem si koupila plavky a jak vam tady chci dat obrazek, tak jsem zjistila, ze ty modre mezitim o dalsich 5 stovek zlevnili. bohuzel na rozdil od Mutzi, ja v plavkach plavu, takze uz jsem je i zajela v bazenu. hned bych je poslala zpet, jedu u techto plavek dost na cenu - co tyden v bazene a tobogany s detma. abych v nich delala paradu, tak na to tak 8-10kg prebyva a 10cm chybi a dyl nez rok mi jeste nevydrzely zadne. ![]()

Pro pány nebo možná i pro děti můžu doporučit plavky z Lidlu. Přítel chodí do bazénu dvakrát, třikrát do týdne - nejezdí teda na toboganu, ale na druhou stranu se o ty plavky zase moc nestará a vydržely mu neuvěřitelné tři roky!!!! (pro ženský mi přijde že mají hnusný, spíš takový opalovací než plavací).
Fasinovaně zírám na tu první fotku dvojdílných plavek Adidas. A přijde mi skoro neuvěřitelné, že v době všudypřítomných retuší nechali modelce ten převis kůže nad kalhotkami (nebudu psát muffin, protože to není fakt špek)
ono to snad bude schvalne, protoze ty holky co nosi o cislo mensi gatky si zrejme mysli ze je to tak spravne![]()
ono to je takovej typ postavy, ma to i vlstni anglickej nazev, kterej ted z hlavy nevydoluju. ma to snad byt dano postavenim kycelnich kosti a mivaj to i hubeny holky
njasny ale snad se muzou oblict adekvatne tvaru tela... (a ano mam to taky:-)
Fasinovaně zírám na tu první fotku dvojdílných plavek Adidas. A přijde mi skoro neuvěřitelné, že v době všudypřítomných retuší nechali modelce ten převis kůže nad kalhotkami (nebudu psát muffin, protože to není fakt špek)
Mně přijde neuvěřitelný, že fotěj modelku v o číslo menších plavkách.
... i když, jak na to koukám, skoro to vypadá, že tam ten kus plavek (hlavně napravo) někdo vykous.
no to jo... ale v plavkach se to blbe maskuje, je to videt i ve vyssich kalhotkach, kalhoty se snurkou ti zas udelaj dojem "speku"... je to voser. ja to mam taky a kolikrat jsem premejslela, jestli na to neexistuje plastika, ktera by mi to pomoci vyplne hezky srovna do obleho tvaru :D
To není postavou - to je fakt menším číslem kalhotek, anebo nevhodným střihem pro danou postavu (kdyby byly výš, tak to podle mě ten záhyb neudělá)
ono to je takovej typ postavy, ma to i vlstni anglickej nazev, kterej ted z hlavy nevydoluju. ma to snad byt dano postavenim kycelnich kosti a mivaj to i hubeny holky
To si teda troufám tvrdit, že štíhlý ani hubený ženský tam ten disproporční val nemaj, ten jim tam udělaj leda malý kalhoty.
jasný že je vidět že tam mám "hrb", ale nemusím mít do něj ještě zaříznutý spoďáry;-)
Tenhle tukový val je ale v pohodě, stačí adekvátní oděv adekvátní velikosti, jinej val vás odsoudí k doživotnímu nošení dlouhých kalhot a maxisukní, to už je problém!
![]()
![]()
uz to mam... hip dip se tomu rika
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.