Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline letfenixa
10883 příspěvků moje polička 28. června 2017 21:19

Kozene sandale Ojju, maju polstrovanu stielku a chodi sa v nich ako na oblaciku. 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 28. června 2017 21:27

Cif.

Funguje to.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. června 2017 21:29
Reakce na Dadoo:

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 28. června 2017 21:33
Reakce na paktofonika:

Já sem taky zvědavá na dojmy ostatních..

pěkné boty :)

Online jerry
11241 příspěvků moje polička 28. června 2017 22:04
Reakce na RoSa:

Jj, u některých nicků by to mohlo být obzvlášť pikantní.

To mi povídej! Já jeden takovej pikantní zážitek mám:

Kdysi jsem se přes SZ domluvila s dívkou jménem "Klokan" na výměně vůní - místo předání Anděl.

Tu průsvitnou taštičku s krabičkou jsem držela vcelku viditelně a řekla bych, že i tupec by si všimnul... no nevšimnul...

Dost dlouho se ke mně nikdo nehrnul, tak jsem pár ženskejch aktivně oslovila já:

"Klokan???" ...

... no a ta autistka stála celou dobu kousek ode mě! na zabití tohlencto!

Podobný zážitek se stejným Klokanem, na stejném místě a jen o pár dní později.

Akorát, že já jsem se trefila hned na první pokus, neb už si dotyčná přebírala nákup od jiné prodávající.  Jinak bych taky běhala po Andělu a aktivně oslovovala

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 28. června 2017 23:06

ja jsem si koupila plavky a jak vam tady chci dat obrazek, tak jsem zjistila, ze ty modre mezitim o dalsich 5 stovek zlevnili. bohuzel na rozdil od Mutzi, ja v plavkach plavu, takze uz jsem je i zajela v bazenu. hned bych je poslala zpet, jedu u techto plavek dost na cenu - co tyden v bazene a tobogany s detma. abych v nich delala paradu, tak na to tak 8-10kg prebyva a 10cm chybi a dyl nez rok mi jeste nevydrzely zadne. 

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 29. června 2017 00:23
Reakce na continuity:

Pro pány nebo možná i pro  děti můžu doporučit plavky z Lidlu. Přítel chodí do bazénu dvakrát, třikrát do týdne - nejezdí teda na toboganu, ale na druhou stranu se o ty plavky zase moc nestará a vydržely mu neuvěřitelné tři roky!!!! (pro ženský mi přijde že mají hnusný, spíš takový opalovací než plavací). 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 29. června 2017 07:44
Reakce na paktofonika:

čierne letné šaty, to je skoro oxymoron

a topánky sú skvelé

Offline LorelaiH.
118 příspěvků moje polička 29. června 2017 12:42

Fasinovaně zírám na tu první fotku dvojdílných plavek Adidas. A přijde mi skoro neuvěřitelné, že v době všudypřítomných retuší nechali modelce ten převis kůže nad kalhotkami (nebudu psát muffin, protože to není fakt špek)

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 29. června 2017 12:54
Reakce na LorelaiH.:

ono to snad bude schvalne, protoze ty holky co nosi o cislo mensi gatky si zrejme mysli ze je to tak spravne

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 29. června 2017 12:58
Reakce na LorelaiH.:

ono to je takovej typ postavy, ma to i vlstni anglickej nazev, kterej ted z hlavy nevydoluju. ma to snad byt dano postavenim kycelnich kosti a mivaj to i hubeny holky

49359 příspěvků moje polička 29. června 2017 13:00
Reakce na razorblade:

njasny ale snad se muzou oblict adekvatne tvaru tela... (a ano mam to taky:-)

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 29. června 2017 13:02
Reakce na LorelaiH.:

Fasinovaně zírám na tu první fotku dvojdílných plavek Adidas. A přijde mi skoro neuvěřitelné, že v době všudypřítomných retuší nechali modelce ten převis kůže nad kalhotkami (nebudu psát muffin, protože to není fakt špek)

Mně přijde neuvěřitelný, že fotěj modelku v o číslo menších plavkách.  ... i když, jak na to koukám, skoro to vypadá, že tam ten kus plavek (hlavně napravo) někdo vykous.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 29. června 2017 13:03

no to jo... ale v plavkach se to blbe maskuje, je to videt i ve vyssich kalhotkach, kalhoty se snurkou ti zas udelaj dojem "speku"... je to voser. ja to mam taky a kolikrat jsem premejslela, jestli na to neexistuje plastika, ktera by mi to pomoci vyplne hezky srovna do obleho tvaru :D

Offline LorelaiH.
118 příspěvků moje polička 29. června 2017 13:05
Reakce na razorblade:

To není postavou - to je fakt menším číslem kalhotek, anebo nevhodným střihem pro danou postavu (kdyby byly výš, tak to podle mě ten záhyb neudělá)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 29. června 2017 13:07
Reakce na razorblade:

ono to je takovej typ postavy, ma to i vlstni anglickej nazev, kterej ted z hlavy nevydoluju. ma to snad byt dano postavenim kycelnich kosti a mivaj to i hubeny holky

To si teda troufám tvrdit, že štíhlý ani hubený ženský tam ten disproporční val nemaj, ten jim tam udělaj leda malý kalhoty.

49359 příspěvků moje polička 29. června 2017 13:10
Reakce na razorblade:

jasný že je vidět že tam mám "hrb", ale nemusím mít do něj ještě zaříznutý spoďáry;-)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 29. června 2017 13:14

Tenhle tukový val je ale v pohodě, stačí adekvátní oděv adekvátní velikosti, jinej val vás odsoudí k doživotnímu nošení dlouhých kalhot a maxisukní, to už je problém!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 29. června 2017 13:15
Reakce na Mutziputzi:

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 29. června 2017 13:22

uz to mam... hip dip se tomu rika