Goretexovou bundu, boty, funkční trička, mikiny, ponožky a hurá na dovolenou.....už se nemůžu dočkat až zase budu v civilizaci, fix. Za to by byl tejden u moře
Co jste si dnes koupili/y?
Hole na bruslení. Včera jsem to byla vyzkoušet s trekovkama, ale ty na mě byly moc krátké. Ale poježdění super rychlý ![]()
To zas bude modřin.
Cožeto?
Hole ke kolečkovým bruslím (na nordic blading). Jsem to napsala jak hotentot. Normální bruslení už mě trošku nudilo a tohle mi přijdde super. Jak bruslení na běžkách :)
Už to chápu
tyjo to musí bejt jízda. Tak hlavně helmu ale!
A kde to provozujete? Když si představím, že ty hole vytáhnu na naší cyklostezce...![]()
Si teď pouštím videa na youtube a jako může to být zajímavý. A napadá mě, že vím o jedný lesní cyklostezce, která je proto jako dělaná. Už jste to zkoušela?
Jo, právě že včera a díky tomu jsem zjistila, že potřebuju delší hole. Já tu mám právě jednu cyklostezku podel Labe krásně širokou s pěkným povrchem. Clověk na to potřebuje tošku víc místa, než na klasický bruslení.
Mně se líbí, že se zapojí víc i ta horní polovina těla. Mělo by to i odlehčit zádům, což by bylo super, protože ty mě na delšíchtrasách už někdy bolej.
Máte aspoň cyklostezku. Ja aj priateľ máme nové korčule + výbavu a už len tá cyklostezka chýba ![]()
A tak to je škoda. V Brně má ta část cyklostezky, kterou jezdím, asi 14km, což je tak na 40-50min a po celodenním sezení v práci je to super.
Super, akorát já přesně vím, v kterém koutě bytu by hole skončily.
Jasný!
Já koupila tyhle . Myslím, že mi budou úplně stačit, víc jak 1-2x týdně se na ty brusle stejně nedostanu.
Jj v Brne je fajn cyklostezka. Ú nás je tiež par miest kde sa dá jazdiť, ale sú to krátke úseky a väčšina má nevhodný povrch.
Keď sme boli v obchode mala som chuť skúsiť aj dvojradé korčule. Vôbec netuším ako sa na tom jazdí. ![]()
Já jsem to zkoušela minulej rok na Pohodě a dost mi to nešlo. ![]()
A ako bolo. V piatok teda počasie o ničom ale tak určite si sa zabavila aj tak. Ja som chcela ísť pôvodne tiež, aj som mala voľno...no tak snáď nabudúce.
Taky jsem si udělala radost...dnes má přijít.

Letos byl, pro mě osobně, trochu slaší program, ale sobotní koncert Future Islands byl boží, rozhodně jeden z nejlepších music zážitků ever.
Ještě jsem se dost těšila na Boys Noize, ale ten byl až v sobotu v noci a to už jsem byla fakt unavená, takže jsem zvádla jen asi půlku. No a jinak Pohoda je fakt pohoda, takže jsem si to hrozně užila. Bouřky byly nepříjemné, ale nic, co by se nedalo zvládnout v pláštěnce a žabkách. Tak se třeba příští rok potkáme. ![]()
Sluneční a hydratační péči o vlasy a stříbrné žabky Birkenstock.
Původně jsem chtěla stříbrné sandály, ale na tyhle žabky (v černé barvě) jsem měla zálusk už loni, takže jsem sloučila dva požadavky v jedno a vyšly z toho tyhle
.

Tak ty se povedly
.
Už ti přišla ta Furla?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.