Ano, přišla. Tvarově je moc hezká, barevně jsem si ji podle fotky představovala poněkud tmavší, blíže k barvě taupe, zatímco realita je hodně světlá, teplá béžová. Sandály odpovídají ceně, tenká kůže, křivý střední pásek na jedné botě, ale to mě nezaskočilo.
Co jste si dnes koupili/y?
Ve mně totiž malej červíček hlodá, tak proto jsem zvědavá. Já bych šla ale určitě do nějaké tmavší. A necháš si ji teda?
Přesně ty samé mám a fakt nemají chybu. Nejuniverzálnější letní boty, co jsem kdy měla. ![]()
A kterouže Furlu ste si objednala?
Koukám, že už máš své vysněné boty
.
Doslova vysnívané. Ale ešte ich tam mali. Pozerala som sa aj v inom Mangu a tam nič. Je to už staršia kolekcia, tak neviem odkiaľ ich vytiahli, ale som šťastná ze ich ešte mali.
Téměř celý víkend jsem trávila v žabkách a nevím, co je to za změnu, ale boty s pásekm mezi prsty mi najednou nevadí, dokonce se mi zdají pohodlné, což znamená, že ... cesta k Birkenstock je otevřená.
Jo no jo, už si vzpomínám, že visela v koupit nekoupit..mně se líbí tuším Metropolis? Ale nesmím, mám jich dost..(blbý ovšem je, že jich nosím jen pár, další ne, ale tak nějak nevím, co s nima..)
Na mě hodně světlá, ale u tý malý to až tak nevadí, myslím, že se bude dobře kombinovat..
A která Metropolis? Já mám tu menší(ne tu mini) shoulder bag v černé barvě a líbí se mi i její mladší a větší sestra. ![]()
Jo, ta je pěkná, včetně barvy
. Odoláte?
Musim ![]()
Přesně ty samé mám a fakt nemají chybu. Nejuniverzálnější letní boty, co jsem kdy měla. ![]()
Tak to mě těší, to samé od nich očekávám i já. Žabky obecně mám hodně ráda, tyhle navíc slibují (doufám) extra pohodlí. Těším se!
Ve skutečnosti se mi ta barva vůbec nelíbila. Zašedlá žlutonijaká. Obrázky lžou :-( Šla zpátky.
Já neodolala. A šla zpátky. Barva se mi nelíbila.
Jsem si ty černé koupila asi před 3 týdny a od té doby jsem na sobě jiné letní boty neměla.
Díky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.