O kterých kalhotách je řeč? Nějak jsem je přehlédla. Fakt, že dělají hezlý zadek mi zní dobře
.
Co jste si dnes koupili/y?
Ty tmavý mají výbornej střih, taky už jsem je okukovala. Ovšem že se zrovna tyhle nesmí prát by mě teda nenapadlo...
Dlouhý jsou, ale nevypadalo to zle...
Ty kalhoty jsou mango, černý už jsou vyprodaný, ale zelený pořád mají. Dávala jsem sem někam fotku, je u nich napsáno kalhoty s laclem a stojí ve slevě myslím 299,-.
Jsou fakt pěkný. Ale stojí kolem trojky a to nebudu riskovat, abych to vyprala doma. Navíc vůbec nevím, jak se ten acetát chová.
Little Big na Flédě? Tam se možná potkáme. Na Pohodě byl Tommy Cash a hustej koncert. ![]()
No to věřím, Tommy Cash právě byl na Flédě letos v březnu a úplně jsem to zasklila.
Takže u Little Big už jsem takovou tragickou chybu odmítla zopakovat!
Fakt pekný zadok? Hm, čierne by sa mi hodily. Asi objednám. Toto vlákno je peklo![]()
ty bílý košilový šaty jsou nádherný, škoda, že je nemají s krátkým rukávem ![]()
Můj zadek nějaké kalhoty nezachrání, ale jsou dobré. Já jsem vzala zelené, černé jsou vyprodané. Abych nemusela platit poštovné, jsem přihodila ještě sako, ale to mi bylo naštěstí velké, tak už jsem ho včera vrátila. ![]()
Ohrnout, ušmiknout...
. Jen co přijde moje velikost, jdu do nich.
Na Answear sú čierne a zelené ešte vo veľkosti 34 ![]()
Biele košeľové šaty sú krásne, tiež som sa na nich pozerala. Aká silná je látka? Niesú priehľadné?
Nezdály se mi průhledné. Je to taková ta pěkná Cosovská bavlna, řekla bych střední gramáž. A jdou nosit i rozepnuté jako letní plášť.
s ohrnutými rukávy budou určitě vypadat skvěle, ale já potřebuju nějaký s krátkým rukávem... a ušmiknutím bych je určitě zprznila
na tobě budou určitě vypadat fantasticky, až je seženeš, dej sem pak, prosím, fotku
Díky, dám :-).
Tak už nemají moji velikost, ani v zelené.
Už ji mám z předminulého týdne v bílé... tak aby jí nebylo smutno, odklikla jsem dnes ještě černou

![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.