Žabky nenosím, ale ty tvoje se mi tak líbily, že jsem je chtěla aspoň vidět "naživo". A co myslíš, jak to dopadlo?
No mám je.
A dceři se líbily tak, že si je dneska koupila taky.
Že jsem sem lezla.![]()
Sluneční a hydratační péči o vlasy a stříbrné žabky Birkenstock.
Původně jsem chtěla stříbrné sandály, ale na tyhle žabky (v černé barvě) jsem měla zálusk už loni, takže jsem sloučila dva požadavky v jedno a vyšly z toho tyhle
.

Žabky nenosím, ale ty tvoje se mi tak líbily, že jsem je chtěla aspoň vidět "naživo". A co myslíš, jak to dopadlo?
No mám je.
A dceři se líbily tak, že si je dneska koupila taky.
Že jsem sem lezla.![]()
Tyhle mi přišly skoro nechudý, měly příjemný materiál...
.
Hmm, zajdu tam. Ale e-shop už je pro mě tabu. Doba dodání děsná, čekání na info o vrácení se konalo až po telefonickém kontaktu. Takže servis jejich e-shopu mě dost odradil. Ovšem operátorky na tel. lince byly moc příjemné a nápomocné. ![]()
Tak super ![]()
!
Doufám, že s nimi budete spokojené jako já. Jsou skvělé, od minulého týdne jsem vlastně neměla nic jiného na nohách, přestože bylo i dost chladno.
Jediné rozčarování bylo, když jsem doma zjistila, že nejsou kožené
. Kupovala jsem na eobuvi, kde uvádějí, že svršek je kůže. Ovšem etiketa na krabici a i všechny ostatní e-shopy mluví jasně - syntetika. Vůbec by mě nenapadlo, že takhle drahé pantofle nebudou kožené
. Na doma si kupuju kvalitní korkáče z lékárny za 500,- a ty kožené jsou. To bylo tedy, přiznám, rozčarování. Takových pár centimetrů a oni to nemůžou za ty nemalé peníze ušít z kůže.
Já jsem s nimi maximálně spokojená.
S tou kůží máš sice pravdu, ale mám dvoje kožené pantofle (z toho jedny domácí korkáče z lékárny) a ty mě při delším nošení tlačí.
Takže radší pohodlné, byť syntetické. A ještě navíc fakt vzhledově pěkné.
Cez lýtka sú užšie (ale tak ja nemám práve najštíhlejšie lýtka).
Veď stoja len 12€,to nie je veľa
Oni nektery z kůže dělají,ale stojí jeste vic, ja zrovna gizeh kozeny mam a po letech se to tak jako trochu zvedá kolem prstů, tak to se vam nestane! Další dvoje (jiny modely) mam tady z toho jejich materiálu birkoflor a je v pohode,odolnej,ani po letech se to nikde nepare,nepraska.myslim,ze největší vklad je ta stélka a ta kozena je.moje gizeh kroutej 8. sezónu a žralok se jim začíná delat az ted
já mám poslední dobou z hm pár pěkných věcí - jen to chce nebrat basicy. takové ty dražší věci, šaty hlavně, nejsou špatný. a jejich džíny jsou pro mě ideální, jsou levné a při mém nošení už je budu mít navěky - teda než přiberu ![]()
Koupila jsem na Spartoo čtvery boty, ehm.... Ale je to ten "partnerský program" takže celková částka byla 177 Kč. Takže jsem zvědavá co prijde.... Všechny byly původní cena přes tisic korun, teď tyhle třeba 42 Kč. 
Co je "partnerský program"?
Jestli jsem dobře pochopila tak přeprodej od jiných prodejců. U některých bot se píše výprodej u některých partnerský program. Vyzkoušela jsem to, 177 korun kdyžtak oželim.
Tak to ráda slyším, že hodně vydrží. Je pravda, že kůže časem povolí no. Hlavně, že jsou pohodlné a výborně drží na noze.
Mně to stejně neodradilo, že nejsou kožené - budu nutně potřebovat ještě červené
.
Však nieje, šak ale nemusím byť ako ovca :D Nemusím ale som, pecka džíny sú už na ceste. :D
Také jsem našla boty z "partnerského programu" a byť je tam účtováno poštovné kolem 190 Kč, tak mi některé cey přijdou jako chyba tisku
. Boty za 66 Kč z původních 2 400? To mi hlava nějak nebere
.
Ja som to hľadala a nenašla. Poprosím o link ![]()
Díky, já je mám právě celkem hubený... Za ty peníze to nějak přežiju, horší jsou prý ty dodací lhůty...
Tak nech sa dobre nosia.Raz si v nich vsetky dame zraz ![]()
Ale tak mozno prekvapia a budu doma rychlo.
nepovolily vam moc ty pecka rifle?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.