ta se mi taky moc libi. Uz jsem se tady na ni jednou ptala. Ja bych ji uvitala o chlup vetsi.
Ja mam COS daleko ale jeste se mi libi tato.
ta se mi taky moc libi. Uz jsem se tady na ni jednou ptala. Ja bych ji uvitala o chlup vetsi.
Ja mam COS daleko ale jeste se mi libi tato.
Já měla z modalu akorát jedny kratší šaty a ty se nijak tvarově nezměnily, akorát se mi po nějakým čase podařilo je na boku, kde nosívám kabelku, ožmolkovat. :/ Ale mám takovej dojem, že si tu nebo na MP kdosi stěžoval na modalová trika z Lindexu, že se z toho po jednom vyprání stal nepoužitelnej hadr. Tak kdoví, asi se to nedá úplně plošně říct...
To jsem byla já. Triko jsem měla jednou, pak se z toho stalo triko na doma za 700.
to moje je taky z Lindexu, tak ho necham tak
riflez HM, co ma asi Pecka a nekdo dalsi, spoustu knizek: Za zavrenymi dvermi, Stare povesti ceske, Mimi a Liza, Zabijaci, Slavne vily Zlinskeho kraje.
Mam v kosiku na ZOOTu 3 boty
![]()
![]()
![]()
Objednala právě teď:
za 719,-, je tam teď 68% sleva. Na Notino.
Udělala jsem si radost novějším typem telefonu než jsem měla a k němu jsem vzala i hodinky. Na ty jsem celkem zvědavá, ještě jsem je nezprovoznila. 

sla jsem si do HMka pro kalhoty styl "pecka", protoze jsem samozrejme ovce a kdyz jsou tady in, tak jsem taky pocitila potrebu je mit. ale nemeli je, tak jsem si koupila aspon za dve stovky letni top z moc prijemnyho materialu. ma bejt jeste par dnu hezky, tak ho snad unosim (a mozna se to bude nosit i za rok:))

Hermes pásek?
Ve výprodeji v HM

Za rok bych tipla se nosit nebude, stejně jako výšivky, ty se mi líběj, ale nepodlehla jsem. Ale je fakt pěknej a na všech se mi hrozně líbí, kdybych měla pěkný záda, mám ho taky. Ale já mám hnusný i záda, máma říkala jak 60letá.
Ta košile je super :-).
Dneska divný den.. samé běhání, úspěšnost cca 50 %. Čekání na nový pas a doktorku jsem vzdala.
Ale ty nákupy.. ![]()

Pouzdrovou plátěnou sukni, černou s kytičkama, černobílou kostkovanou košili a triko z lyocelu v Tescu

a v Lindexu tu skvělou bleděmodrou proužkovanou košili s uzly na rukávech, co tu nedávno někdo postoval (čekal na mě poslední kus, tak nešlo jinak) a navíc jedno dlouhé černé triko, protože těch není nikdy dost.
A to jsem si šla původně jen vyzvednout nový řidičák a na krev ![]()
Je ta kostkovaná košile vypadá, že bude pěkná, tesco jo? A je rovná nebo vypasovaná?
Je rovná a má zajímavě udělané rukávy. Takové prostřižené a protočené. Je moc příjemná, taková měkká.
Aha, já mám nejradši obyč rukávy, ale materiál takhle z fotky vypadá příjemně. Uvidím, jestli půjdu okolo tesca, tak kouknu.
Ne, toto je klasický kožený pásek.![]()
Mam tu personalizovanou rtenku a je super!Zelenou. Na mne jde teda do kriklave malinove, ale prej mi moc slusi. Po delsim noseni mi teda vnitrni strane rtu vybledne, ale zase se to dobre obnovuje, uplne snadno bez zrcatka. A taky jsem si koupila ten prirodni kartacek miswak, myslim, ze to fakt trochu beli.
Ale kuš! To se bude nosit furt. Nebo aspoň já jo. Až do hrobu ![]()
Tá košeľa sa mi páči ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.