jak vypadají kalhoty styl "pecka"?
Co jste si dnes koupili/y?
Kalhoty styl "pecka" ![]()
Ten top je pekný,ja nemám na to chrbát.Čakám foto v outfitoch ![]()
Už Vám dorazila kabelka Allsaints?
Zítra ![]()
dík, je skvělý mít vlastní kalhoty, už jste skoro jako třeba victoria beckham nebo tak někdo
i když jen na parfumánii, ale každý nějak začínal.
No můžeš, ale budeš vyšlá z módy:-D. To už bych spíš sázela na tu výšivku:-)
Vlastné džínsy
skvele zakrývajú kolená,ale to Ty nepotrebuješ
(myslím,že si môžeme tykať)
Tak i já, která na sobě léta neměla džíny, jsem pro ně vyrazila a nikde je nepotkala...![]()
Ja som ich kúpila hneď v začiatkoch za plnú cenu.Na Sk stránke ešte nejaké veľkosti majú
Jsem zvědavá na Vaše dojmy
.
Díky, teď když jsem věděla, jak se jmenují, tak jsem je našla i na českém webu
. Předtím jsem je hledala blbě, jako skinny... Jsou i ty tvoje úzké přes lýtko?
Źádné? Sehnat padnoucí džíny je boj, ale Tobě myslím bude slušet více střihů, tak by to neměl být takový problém. Ale chápu, člověk hledá ty "nej". ![]()
aha, tak to je jiná.
Kosili chvalim. Ja si ji kupovala na jare v tom modrym vzorku. Zrovna dneska jsem ji mela na sobe, je to jeden z mejch nejoblibenejsich kousku
Ja som ich kúpila hneď v začiatkoch za plnú cenu.Na Sk stránke ešte nejaké veľkosti majú
![]()
![]()
![]()
Ale když už jsem v tom HM byla, zkoušela jsem si tyhle šaty a přišly mi fajn... Takový COS style
.
však H&M je chudá příbuzná COSu ![]()
Přišly cosácký námořnický trička, jsou dobrý a z těch mám radost.
Pak přišel tablet s tou dokovací klávesnicí... tak to už radost byla menší - po hodině marnejch pokusů se připojit. Telefonát na technickou podporu se nesl v duchu "jejda, já nevidím ani vaši wifinu, to máte ňák divně zapojený" Já na to, že to je práce jejich zaměstnance a na připojení si stěžuju imrvére a vždycky s výsledkem, že jedinej debil a neumětel je... chvilka napětí... překvapivě - barbucha. Tak prej mi zejtra pošlou technika. Termín? Někdy mezi dvanáctou a třetí!
Po několika záchvatech (z mý strany) se milostivě uvolili, že mi teda technik zavolá půl hodiny před kýženou návštěvou, abych se mohla dovalit z práce a netrčela doma tři hodiny zbytečně. Málem jsem dojetím překousla mobil ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.