Já bych v COS prodejně chtěla vidět tuhle kabelku.

Třešničkový :-) top v Lindexu, top + skvěle padnoucí skinny z biobavlny v CA.

parku.

A boty.
oboje ![]()
V týdnu 4 trička, Lindex a Orsay.

Moc pěkná parka. Potřebovala bych, ale ne v černé. Můžu se zeptat odkud..?
To biele tričko mam, ale zdá sa mi ze dosť presvitá .
Nosím ho na doma
Parádny nákup. Parka je odkiaľ? ![]()
Narazila jsem na ni úplně náhodou, přesně takovou jsem hledala už delší dobu, slabou, černou a dlouho.
https://www.chicshop.cz/podzimni-jarni-bundy/cerna-jarni-lehka-parka-oversized
https://www.chicshop.cz/podzimni-jarni-bundy/cerna-jarni-lehka-parka-oversized
A hned když jsem ji sem dávala, jsem tušila, že tobě se bude libit :-)
Jakou a kde :-) ? Já nutně potřebovala, žádnou jsem neměla, ale nemohla jsem sehnat správně dlluhou.
A moc by se mi líbila ta tunika/šaty co jsi dávala do outfitu.
Bílé které? To čistě bílé z Lindexu? Mně přijde v pohodě. Mám ho už v červené a zelené a mám je ráda. Přijde mi, že docela drží, neztrácí tvar a tak.
Po dlhej dobe som vošla de second handu a objavila túto ešte s originál visačkami.Je to Vero Moda,no neviem nájsť obrázok na nete.
Ďakujem za pochvalu ![]()
Más skúsenosti s tým eshopom? Ja ho vôbec nepoznám. A máš tu parku už doma?
Doma ještě ne, ale kolegyně tam nakupovala a spokojenost. Taky jsem ho neznala. Zaplatila jsem a během pár hodin poslali číslo zásilky a celkově to vypadá docela seriózně.
Takže!
Body, modalové tmavomodré šaty a knížka, o které jsem četla v letním speciálu Respektu, snad to bude zajímavý, protože tomuhle typu literatury se obvykle spíš vyhýbám. :)

![]()
saty

jak se chova modal? nenatahuje se to? dnes jsem chtela bajecne tricko z modalu a nejak mu neduveruju. prislo mi, ze se to srazi na delku a roztahne do sirky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.