Prokristovy drahý rány, proč ty řešíš, co je pro silné nohy a oplácané postavy?!![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Kkat Tak bylo výše řečeno, že baleriny nejsou vhodné pro "starší" dámy, osoby s krátkýma a silnějšíma nohama a já splňuji všechny body. Ale tak žiju s tím a sem tam je nosím, byť nesplňují kritéria pro jejich nošení.
dej si mokrej hadr na palici!
Koupila jsem dnes šaty, které hodlám nosit jako Pecka (jako triko) a dentální hygienu a černou zubní pastu. 
Černá zubní pasta mě láká už dlouho. ![]()
Tak jestli to pomůže
.
Mám ji poprvé. Vypadá to divně, zvlášť ta pěna je jako špinavá šedá :-) ale je příjemně svěží.
snad jo - silná a oplácaná rozhodně nejsi!
a nechápu, kde si ten pocit furt chodíš přiživovat! ![]()
Hele, sorry, ale ty tvé nářky a neustálé sebeshazování už jsou fakt trapné. Jsi jak kolovrátek.
Nebo potřebuješ pořád zvedat sebevědomí ujišťováním, že ty fakt nejsi tlustá, oplácaná, divná atp. atp. atp.?
Už se to s tebou řešilo tolikrát, tam i znovu tady, že jako jedinou a poslední možnost vidím opravdu návštěvu dobrého psychologa.
na co je dobrá černá pasta?
Já nenaříkám, jen konstatuji. Každý se vidí jinak, někdo je hyperkritický a jiní jsou k sobě shovívavější, nebo prostě neřeší.
Odstraňovat skvrnky od kávy, vína a podobně. Je s aktivním uhlím a měla by přírodně bělit. Piju hodně kávy, tak sem ji chtěla vyzkoušet.
Máš vysportovanou postavu.
Fotky pridávaji kila. Nekde jsi psala, ze mas velikost 34.?
No, tak to je slušná stíhlost.
A nizké sandaly by se mi k romu taky nelivily, k té vysportovane postave.
No, a kabelku bych videla spise k bile kosili panskeho strihu uvázanou v pase na uzel + úzké džíny...
já naopak baleriny považuju za dost universální obuv, vhodnou na takřka jakýkoliv věk, mám na mysli baleríny jako typ boty, nelíbí se mi samozřejmě každé (třeba ty whiskas se mi nelíbí), jedinou výjimkou jsou asi opravdu jen tlusné nohy ...
baleríny jsou v pohodě, ale kulatá špička vypadá podle mě humpolácky
když jsou špičatější
a víc vykrojené, dělá to takovou jemnější nohu
já bych se chlapa, co by ve mně záměrně přiživoval mindráky, zbavila. Já chci slyšet, jak jsem hezká a jak mi to sluší a vědět, že se mu líbím. Ne, aby mi říkal, že jsem oplácaná krabice...![]()
(konec psychologického okénka, za které se stydím, ale tady ty věčný nářky na zcela imaginární a fiktivní nedostatky už mi taky slušně lezou na nervy)
jo, máme na to stejný názor, partner, co by mi pořád srážel sebevědomí, by letěl... někdo si tu přehnanou kritiku už třeba ani neuvědomuje... ale představa, že bych to měla slýchat častěji, je dost hrozná... asi bych mu řekla, ať s tím dá pokoj nebo ať si radši najde někoho jinýho, kdo bude jeho představy víc naplňovat
asi nutně potřebuju ty leopardí, ale hladký, bez chlupů
já bych se chlapa, co by ve mně záměrně přiživoval mindráky, zbavila. Já chci slyšet, jak jsem hezká a jak mi to sluší a vědět, že se mu líbím. Ne, aby mi říkal, že jsem oplácaná krabice...![]()
(konec psychologického okénka, za které se stydím, ale tady ty věčný nářky na zcela imaginární a fiktivní nedostatky už mi taky slušně lezou na nervy)
![]()
A ted nesouvisejici-dneska se mi o Vas zdalo,ze sem Vam varila kafe.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.