Díky, už dorazily a jsem taky spokojená ![]()
Ještě jsem k nim dneska doobjednala sako - teda doufám, že to bude ladit... ![]()

Díky, už dorazily a jsem taky spokojená ![]()
Ještě jsem k nim dneska doobjednala sako - teda doufám, že to bude ladit... ![]()

Jenom nevim jestli je to puritánská retuš a je to průhledný, nebo něčim podšitý, uvidíme

Takže problém s nadbytočným kusom máš tu vyriešený ![]()
Páči sa mi tie topánky.U nás je Mango, netuším prečo,úplne zatvorené.Minulý piatok som bola v OC Centrál a tam ich vôbec nemali.Tak ich budem ticho na Tebe obdivovať.
Výsledky hledání pro "lebka"
Vašemu hledání "Pecka" neodpovídají žádné výsledky.
Sakra a já na ně nenarazim. Dneska v Palladium měli v různých velikostech ty světlý, za 200 Kč, ale ty fakt nejsou ono.
Ta kabelka je bozi! Odkud? Kozena?
Puritánská retuš. Podšité jsou kalhotky. Určitě. (teda myslim
)
Úžasná kabelka. Z kamenné prodejny, nebo jste ji odněkud objednávala?
Ty COS šaty se mi strašně líbí. Chtěla jsem je objednat, ovšem v poslední chvíli mi byly rozmluveny, že prý v nich budu vypadat jak krabicoidní zápasník. Tak jsem je neobjednala.
Takže už musím peckadžíny mít samozrejme taky
Fakt mám objednat menší? Normálně mám 36-38, takže 34? Nechce se mi věřit, že bych se do toho narvala...
šaty (plánuju je nosit jako tuniku) a kalhoty (nenašla jsem fotku, ale vypadají podobně)
jinak ten černej křivák jsem nakonec nechala na výdejně, byl hodně silnej a když nebyl zapnutej, divně na mně trčel
ale ty stříbrný sandály a černý šaty vypadaly dobře, ty jsem si nechala
žlutá kabelka se mi moc nelíbí, jak už někdo psal, je taková hranatá a hodně formální, vypadá spíš jako taška na noťas
Dnes dorazila a nějak nevím no... Omlouvám se, neumím moc vkládat fotky z mobilu.
kabelka je taková trčavá... barva ale pěkná! škoda...
jo a ještě OT: nebylo by dobrý ubrat v posilování horních končetin? je to ale jen můj dojem - jinej to může vidět jinak ![]()
jo a taky jsem si chtěla zkusit ty pecka džíny, ale už byly hodně přebraný a neměli moji velikost ![]()
Ty COS šaty se mi strašně líbí. Chtěla jsem je objednat, ovšem v poslední chvíli mi byly rozmluveny, že prý v nich budu vypadat jak krabicoidní zápasník. Tak jsem je neobjednala.
No ja mať tvojho poradcu tak nemám čo na seba. Nechala som si len raz vyhovoriť jedny šaty a nakoniec som ich oplakala, pretože boli úžasne. Na šaty sa veľmi teším. ![]()
Když to je těžký. Já na ruce žádné extra zátěže nepoužívám a pokud bych ruce neposilovala vůbec, bude mi ještě více plandat triceps, což nesnáším.
To skoro odpovídá. "Poradce" mi schválil ty šaty s kabelkou, ale v podstatě veškeré COS vždy kritizuje
.
Ruce jsou pěkný, mně se líbí.
Sice také s povrchovými žilami, ale s tim se nedá nic dělat, mam to taky tak.
Akorat - ja osobně baleriny zvladam jen na hodne mladých holkách s téměř modelkovskou postavou(rozuměj hodně štíhlou),
jinak se mi nelibí skoro na nikom.
Mam pocit, že to zkracuje nohy a způsobuje kachní nebo jinak deformovanou chůzi.
Prost k těm šatům, typu postavy a věku bych dala jiné botky, jaksi subtilnější, alespoň mírný podpatek a pásky, resp. páskové.
Celkově by se to zjemnilo.
Kabelka za mě nee.
Díky. Já vím, že baleriny nejsou nic moc pro silné nohy a oplácané postavy, ale někdy jde móda stranou. Přijela jsem do Prahy, vybalila kabelku, vyfotila, prchala zařídit X věcí a nestíhala, tak jsem byla vděčná za pohodlné boty. Ale jinak souhlasím, že postavě fakt neprospějí. Chůzi jsem ovšem myslím měla zcela v pohodě. Mají cca 1,5 cm podpatek, takže není rozdílu mezi chůzí v těchto botách a placatých sandálech.
No tak "silné nohy a oplácanou postavu" fakt nevidím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.