To říkám pořád, ze kulaté baleriny,navíc ještě s mašličkou,jsou infantilni. Jedině špičaté. ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Škoda těch šatů, na fotce vypadají skvěle. Velikosti v COS jsou skutečně nevyzpytatelné. A "Pecka" džíny tedy máš, jak jsem pochopila. ![]()
Vitaj v klube
Jinak, já šíleně toužím po nějakých leopardích nebo hadích balerínách, kdybyste někdo měl tip, sem s ním!
Muzete byt konkretni? Nejak netusim, co tim chcete rict.
Zřejmě tím myslela, že tiše čte, nezapojuje se, ale jakmile budou ramínka, tak všem lupne jedno červený ![]()
Na cestě
.
A vy budete první.
Tak tedy polopatě. Proč někomu, u koho se jeví, že má problém s vnímáním sebe sama nakládat víc.
No mne asi urcite. Nejak postradam vyznam pozdravu typu 'ja jen ctu'.
Jen si dovolím poznámku. Ono to tak pravděpodobně vyznívá, ale partner není permanentně kritizující psychopat. Jen, když mu ukážu určitý typ šatů (většinou takové ty objemnější, strohé, z pevnější, tračavé látky atp.) a zeptám se ho na názor, tak jej vysloví. Nepoužije výraz tlustá "krabice" - to je můj vlastní překlad, ale např. poznamená, že konkrétní šaty/střih na mně nebudou vypadat nejlépe, protože jejich střih mi zkrátka nebude lichotit, třeba z důvodu, že mají široké rukávy/ramena ... a tyto partie zdůrazňovat opravdu nepotřebuji. Zkrátka, že nebudu oblékat šaty, ale šaty mě. Problém je tedy u mě a v mé interpretaci.
také jsem byla v pokušení, ale po těch posledních online nákupních akcích jsem si dala objednávací stopku.
A ja druha ![]()
No jasne, ale ja bych tedy nenakladala nikomu, pokud si nerika o nazor.
Tak já si myslím, že whiskas tu nikdo nijak moc nenakládá, vynechám rady typu 'možná bych necvičila tolik na ruce' to napíše třeba někdo, kdo neví všechno a vsadím hodně, že to nebylo myšleno zle (sem si tím jistá), ale jinak je to takovej ten traffic, prostě tu lidi píšou svý názory.
Aha. Takže poraďte nějaký vhodný úvod pro někoho se 7 (nebo kolika) příspěvky, který se chce zapojit do diskuze. Nechám se poučit
No jo, mohla prostě napsat 'ahoj sem Eva' ![]()
To říkám pořád, ze kulaté baleriny,navíc ještě s mašličkou,jsou infantilni. Jedině špičaté. ![]()
Možná jsem infantilní, ale mně kulaté špičky nevadí.
Naopak většinou se mi silně nelíbí špice ... ovšem špičaté baleríny na vloženém fotu jsou pěkné. Mě osobně nejvíce oslovují ty béžové.
Ja si delam srandu, vubec to neberte vazne. Klidne se zapojte bez nejakeho uvodu.
Ale jasně, Proč ne Eva to určitě myslela dobře. Já si názory ráda vyslechnu, s některými souhlasím (viz třeba komentář k botám), poznámky o přecvičených rukách přejdu (už jen proto, že ruce záměrně extrémně necvičím, ale v základu takové mám), každopádně, každý názor dobrý. Své nedostatky znám, tažke mě kritika nerozhodí, ani nepřekvapí.
Neboj, já ti ty 32 nakonec ráda přenechám...
.
Cert vem nedostatky, ja pevne doufam, ze hlavne znate svoje prednosti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.