Bůhví, i tady už se dočetla, že má blbý ruce a tlustý nohy, neptala se na to, ale "takňák" k tomu navádí.
Co jste si dnes koupili/y?
A Whiskas někde psala, že jí partner snižuje sebevědomí
ano, už několikrát
Pak samozřejmě vyměnit, to bez debat.
Mám otázku na mikinu z Ape boards. Píše sa, že je to veľkosť One size, ja mám 34/36. Nebude mi veľmi veľká??
No jo, ale tak s jakou skodolibosti se tu poukazuje na nedostatky celebrit ve vedlejsim vlakne (ty jsou prece cizi) a pak se tu tema kolen tahne napric vlakny... Jako souhlasim, to tu nekdo chce nazor na kabelku a dostane se mu "rad" ohledne bot a rukou.
Jasnej dukaz, ze raminka jsou i zde nesmysl, kdo ma poznat, ze 80 cervenejch neni za kabelku ne kterou se pta, ale za tlusty nohy, jenom zmatek by nastal![]()
No tak to je smola, šaty sú veľmi pekné. Škoda, že v COSje tá veľ. 34 tak veľká (v porovnaní s inými reťazcami). Ja musím šaty vyberať pozorne. Tie posledné čo som objednala sú zavinovacie takže myslím, že mi budú. Páči sa mi väčšina šiat v COS ale už podľa obrázku viem, že mi budú veľkénapríklad v ramenách. Onedlho sa ale chystám do Prahy, tak mám v pláne zájsť do obchodu a vyskúšať si rôzne šaty vo veľ. 34.
Ale bude to aspon taktnejsi.
já si teda tohle rozmazávání bláta pamatuju i s existencí ramínek ![]()
Nejak mi unika smysl?
Toho rozmazavani? Proste kazdej vyjádří,co si mysli a uz je to rozmazany :-)
Jsou fakt extrémně velké, mám to i vyfocené, ale to sem ani nemůžu dát
.
Nezapomeň si do Prahy vzít pecka džíny, dáme sraz všech, co si je koupily
.
Jo tak, tak zaniku rozmazavani bahna se opravdu nebojim ![]()
Nepřispívám, ale čtu. To jen tak pro pořádek ![]()
nějak si nevybavuji, že by i někdo jiný dostával nevyžádané rady na téma co dělat (nedělat)
se svojí postavou...
Ty černé a béžové bych brala, vypadají opravdu elegantně
. Najěké podobné (dosplejší) si někde zkusím.
A už si ich objednala? Akú veľ. nakoniec?
A to nejak rozporuje, co rikam?
Jako že tyhle rady dostává jen whiskas ? Ale kdepaaak, co taková Pinot Noir ja jení spona ![]()
jinak já sem fotky outfitů nedávám, ale kdybych si měla brát k srdci všechny ty kydy o tlustejch nohách a kolenech a tak, nevylezu z baráku..
32 i 34
.
A to nejak rozporuje, co rikam?
Nerozporuje. Podporuje.
To říkám pořád, ze kulaté baleriny,navíc ještě s mašličkou,jsou infantilni. Jedině špičaté. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.