hezký šaty![]()
Co jste si dnes koupili/y?
![]()
já bych se chlapa, co by ve mně záměrně přiživoval mindráky, zbavila. Já chci slyšet, jak jsem hezká a jak mi to sluší a vědět, že se mu líbím. Ne, aby mi říkal, že jsem oplácaná krabice...![]()
(konec psychologického okénka, za které se stydím, ale tady ty věčný nářky na zcela imaginární a fiktivní nedostatky už mi taky slušně lezou na nervy)
potiz je v tom ze kritizujiciho partnera se zbavuje tezko, kdyz mu to uveris takze jsi presvedcena ze jsi k nicemu a jinej o tebe ani nezakopne... ona je to sveho druhu i strategie (pro me tedy nepochopitelna) jak si partnerku udrzet, delaji to treba zarlivci (nejen, samozrejme)
jinak tentokrat je v tom ale whiskas nevinne, to miru ji zkritizovala kratky tlusty nohy...:-O
(baleriny s kulatou spickou a maslickou dobre nevypadaji, ale s nohama to nema co delat)
ne, miru napsala, že se jí baleriny líbí jen na hodně mladých holkách s modelkovskou postavou, silné nohy a oplácanou postavu dodala whiskas
jinak s tím, že záměrné srážení sebevědomí, je strategie, souhlasím a je to teda pěkně hnusný
kazdopadne musim rict nez takhle netaktni kritika brala bych radeji "tiche" cervene raminko;-))
no však!
Jak jsem sem dávala tyhle šaty, že až přijdou v mé velikosti, tak si je koupím, tak ne
. Jsou opravdu hrozně velké a i v té 34 jsem vypadala strašně...Smály se i prodavačky a ty obvykle tvrdí, že je to v pohodě...
Mně se ta kabelka moc líbí, hned bych ji brala. Má pěkný, jednoduchý tvar. Do prťavé se nic nevzleze.
Já myslím, že Miru se naopak celkem taktně snažila napsat, že ty boty nee. Jen si asi úplně neuvědomila, jak si to adresátka přeloží. A tiché červené ramínko by si whiskas vyložila stejně k obrazu svému.
ja chapu ze nikdo nema povinnost sledovat jaky ma whiskas problem ale taktni kritiku si teda predstavuju jako napr psala nolita- boty se mi nelibi, tecka smytec. ze jsou vhodne pro hodne stihlou postavu a ze vzhledem k veku atp... no nic... mne by to treba absolutne nerozhodilo ale ne kazdy je takovy salamista:-)
Je, ty jsou super, ty telovy bych brala, odkud jsou?
Přesně:
u tichého červeného nevíš, CO PŘESNĚ není v pořádku (kabelka, boty, šaty... tvar, střih, typ, velikost, barva...); taková zpětná vazba je asi dost k ničemu ![]()
A Whiskas někde psala, že jí partner snižuje sebevědomí nebo se jí k jejím bezdůvodným pochybám o vzhledu přifařuje ještě přesvědčení že žije s psychopatem? Já bych si komplex uměla udělat i sama kdyby na to přišlo, mně byste na to nemusely dělat "kauzu"))
potiz je v tom ze kritizujiciho partnera se zbavuje tezko, kdyz mu to uveris takze jsi presvedcena ze jsi k nicemu a jinej o tebe ani nezakopne... ona je to sveho druhu i strategie (pro me tedy nepochopitelna) jak si partnerku udrzet, delaji to treba zarlivci (nejen, samozrejme)
jinak tentokrat je v tom ale whiskas nevinne, to miru ji zkritizovala kratky tlusty nohy...:-O
(baleriny s kulatou spickou a maslickou dobre nevypadaji, ale s nohama to nema co delat)
Já jsem nezkritizovala tlusty nohy.
Myslim, ze oisu dost srozumitelne, resp.
napsala jsem, ze whiskas ma vysportovanou postavu, a s jeji velikosti 34(nebo 36?) i velmi štíhlou.
Ale ze fotky pridavají kila, tak to asi na fotce - pro whiskas/jakoze se tak vnima - vypada ne zrovna ok.
A ze mne osobne se baleriny nelibi skoro na nikom(bez ohledu na whiskas),
ze je snesu na ultra hubenejch a mladejch holkach, ktere umi chodit a ne se kolibat jako kachny nebo smajdaji.
Ano, jsou i damy zralé, co nosí a umí baleriny nosit, ale je jich fakt malo.
To, ze whiskas ma problem sama se sebou tady vime asi vsichni, ze jo.
A bud s tim bude neco delat nebo ne.
Její skoroneustále pofnukáváni nad kdečím uz take nekomentuji.
Komentovala jsem saty versus boty a kabelka.
Muj názor.
Ten mit muzu, ne.?![]()
Já ale myslím, že to smysl aspoň někdy má. Protože co znamená pouhé nelíbí? To, že mně se nelíbí leopardi, hnědá barva, platformy..., ještě neznamená, že někomu nemůžou slušet. Tady v diskuzích po "nelíbí se mi něco" poměrně často následuje dotaz nositelky "co se vám na tom konkrétně nelíbí?"
Jestli si tu kabelku necháte, tak určitě nenosit cross, ale jen přes rameno..
Ne, prosím, tuhle 'poučku' si do paměti neukladejte, to si myslí jedna nějaká, není to obecně platný nařízení.
O kus výš psala něco o šatech, ve kterých by podle něj vypadala jako neforemná krabice, například. Jestli to dotyčný vymyslel sám nebo pouze odpovídal na otázku "Že bych v tom byla krabice, no řekni, že jo," nemám tušení. (Vzpomněla jsem si teď na nějakou dávnou scénku z Televarieté asi.)
já bych se chlapa, co by ve mně záměrně přiživoval mindráky, zbavila. Já chci slyšet, jak jsem hezká a jak mi to sluší a vědět, že se mu líbím. Ne, aby mi říkal, že jsem oplácaná krabice...![]()
(konec psychologického okénka, za které se stydím, ale tady ty věčný nářky na zcela imaginární a fiktivní nedostatky už mi taky slušně lezou na nervy)
Ježiš, jak já souhlasím
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.