Díky. No taky nejsem ideální adept, ale mně se na mně líbily. Až nebude 40st, dám fotku k posouzení.
A rtěnky Kiko, mám doma jednu a absolutní spokojenost.
Co jste si dnes koupili/y?
super nákup, myslím, že nošené vše dohromady to bude mc hezké ![]()
Pekný nákup. Som hlavne zvedavá na tie nohavice, trochu sa mi nepáči dĺžka, ale to som si asi už veľmi zvykla na skrátenú dĺžku u nohavíc. A tričko
Ja si budem musieť kúpiť nové, na tom čo mám teraz sa objavila škvrna a nedá sa vyčistiť. Som rozmýšľala nad nažehľovačkou, ale neviem no.
@nolita. Díky. Kalhoty mám v plánu ohrnout nad kotníky, tak jsem je i zkoušela. A viděla jsem tvoje bílé šaty, pěkné, pěkné, těším se na foto vedle.
Jee tak ty si bola v COS? A videla si ešte niečo zaujímavé? Šaty postnem ale teraz je na ne teplo, všetko čo má rukávy ide bokom. Ja sa tiež teším na outfit.
jj, ohrnuté budou skvělé...
Super nákup ![]()
Ano, byla jsem dnes ve Vídni. Do Cos jsem se ale dostala asi po 4hodinách prochozených tady v tom vedru, takže jsem vzala jen ty kalhoty do kabinky a triko jsem ani nezkoušela. Slevy byly přebrané a cokoliv, co jen vypadalo, že má vyšší gramáž než ta jejich bavlna, jsem se na sebe neodvážila ani natáhnout. Ale líbily se mi různé topy s aplikacemi, co nosí jinx nebo moninika.
Když tady tak čtu tu chválu na the ordinary, chci si objednat tu hyaluronovou kyselinu a že bych k tomu i něco přihodila.. Ale nějak se v tom neorientuju . Může mně někdo, prosím, zkráceně říct rozdíl mezi advanced retinoid a retinol? Co je k čemu , příp. co je lepší? Nebo máte vyzkoušené ještě něco jiného , když už budu dělat objednávku...
Díky.
Dorazily gizeh z urbanluxu a půjdou zpátky, jsou to totiž ty úzký, ne normální, v tý prstový části jsou užší asi o centimetr než ty moje starý normální, prostě jiný boty ![]()
je zajímavý, že u těch ostatních modelů to nevadí, ty mám úzký a nic z nich neleze, asi jak to držej ty pásky, ale ty gizeh úzký jsou fakt na vyloženě úzkou nohu

tyjo, docela zmena v ramci jednoho modelu
no voni je dělaj ve třech šířkách (teoreticky, ty široký jsem nikdy neviděla) a liší se to teda dost
No na Urbanlux to tuším nemajú ani popísané. Rovnako ani Answer nemá možnosť voľby.
no nemaj právě, je vrátim a koupim si je jinde
Od jara mám bílé Mayari z Eobuvi a předevčírem mi dorazili ze Spartoo krémové Mayari. A nejsou to stejné boty. Krémové jsou lehce uzší a nejsou tak měkké jako ty bílé. Takže chápu, že si tu někdo stěžoval, že Birkenstocky nejsou tak pohodlné, jak čekal.
Edit. Když máte ty obrázky vedle sebe, tak jsou vidět rozdíly, ale při objednávce jsem stélku detailně neřešila, když šlo o stejnou řadu s koženou stélkou.

Já už mám první várku the ordinary doma a objednávám druhou. Ta kyselina hyaluronová mi dělá trochu napnelismus, tak si k ní beru squalane a budu to míchat. Všeobecně se tu chválí natural moisturizing factors, tak ho mám taky v košíku. Ty retinoly bych si nechala na zimu, myslim, že by se s nimi nemělo chodit na sluníčko. Ten retinol bude větší driák než retinoid. A už naskladnili make - up, je to prý bomba, první várka se prodala asi za dva dny... Tak je taky zkusím, za ty prachy...
.
Díky....
Co je squalane?
A tu hyaluronovou kyselinu asi spíš 2 % ne? Ta 30% asi bude už silná..
http://theordinary.com/product/rdn-100pct-plant-derived-squalane-30ml
Minuly tyden jsem si Ordinary poprve objednala, tak to mam jeste cerstve :) Jsem na to zvedava, 7 nebo 8 produktu za nizsi cenu nez jeden krem Estee Lauder?
Mám tu 2%. Squalane je druh oleje, používá se do kosmetiky jako roztíradlo :-). Je přírodní, hydratuje...
Tak objednáno všechno.. jsem zvědavá na ten zázrak! :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.