Mám ty samé v černé z loňska a letos zlaté, mám jen tu platformu rovnou. Ta guma se nevytáhla a nosím je dost často. Jsem s nima spokojena.
Co jste si dnes koupili/y?
Úplně v pohodě, ten širší pásek je guma. Mám nohu dost širokou a nic nikde netlačí.
Taky mám svoji velikost a kupovala jsem na eobuvi.
Děkuji za info! To je velmi dobrá práva, protože právě díky té gumě jsem jim moc života nedávala. A potvrzuji, nikde nic netlačí, vlastně o nich na noze vůbec nevím
. Impregnovala jste je?
To sem teda neimpregnovala :-D když o tom tak přemýšlím, tak žádné sandály nijak neopečovávám, jen očistím a nic víc. Ta guma je úplně v pohodě a zrovna ty černý mám rok a tahala jsem je hodně a často v nich i zmokla...
Já také ne, ale nedalo mi se nezeptat
.
Jste porad spokojena s tou modrou merveilles? Me se desne libi oranzova a ruzne verze, musim zkusit i modrou. Je vic vodova?
Líbí se mi pořád:) Ty ostatní si už moc nepamatuju, ale možná ta modrá proti nim není tolik výrazná, chtěla jsem něco lehčího nesladkého. Měla jsem ji teď s sebou u moře a jsem spokojená.
Pokud je zde nějaký další milovník Nuxe, v Dr. Max dávaj k nákupu tělový mlíko zdarma - konec reklamy.
zlatý boty jsou super
![]()
![]()
Díky, pro mě dost nezvyk (po černé, max.béžové). ![]()
Kalhoty jako má Zarynia v dnešním outfitu. Nikdy do Bersky nechodim, ale když psala, že je má tam odtud, koukla jsemna jejich eshop a za 179 Kč je koupila. Nevim jak v nich budu vypadat, ale za tu cenu je kdyžtak unosim doma.

![]()
To sem si za tu cenu prave rekla take a ani v kramu nezkousela a nakonec jsou fajn. :-)
taky bych chtěla zkusit culoty, ale nějak nikde nemají žádné, co by mi sedly. potřebuju, aby v žádném případě neměly pas do gumy a byly z něčeho silnějšího, třeba ty stříbrné ze zary by na mně vypadaly hrozně ![]()
Nebýt té ceny tak do toho nejdu, se svým zadkem a výškou nevim jak to bude vypadat. Ale zase tys psala, že jsi ještě menší...
Kalhoty, triko a rtěnku.
p

krasny kalhoty i rtenka ![]()
jo nemam ani 160 cm, ale kdyz koukam na tu produktovku tak v nich vypada modelka lip. ![]()
Ja mám 163, ale zase zadek :-(
Mě se v nich líbíš, sluší ti. U mě to bude zřejmě horší, kdyžtak budou pohodlné na doma.
Rtěnka je super barva. Kalhoty se mi líbí, škoda že to je přesně typ, co já nemůžu mít.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.