Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 17:20
Reakce na Ounz:

Super nákup. 

Baklava  Hneď by som si dala. Mne vozia známy z Bejrútu, kupujú ju miestnom rodinnom podniku ktorý tam je už vyše 150 rokov. 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 17:22
Reakce na paktofonika:

Dík, no já ji jedla poprvý a je to teda hodně sladký, skoro mi zmizely rty  ale dobrý to bylo, nicméně ta dovozová bude asi jinší kvalita..

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 17:30
Reakce na Ounz:

To neviem, priznám sa že som si u nás nikdy nekúpila. Videla som ju v Lidli ale tak to by určite nebolo ono. Sladké to je, stačí jeden kúsok. Mne najviac chutia tie čo vyzerajú ako obalené rezancami. 

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 17:37
Reakce na paktofonika:

Ta Myslíkova je dobrej kšeft,takovej autentickej. Mivali tam i takovou tu citronovou vodicku,kterou vam polejvaj ruce v tureckým dálkovým autobusu

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 17:41
Reakce na paktofonika:

Je tu 'Rezancovou' tam asi měli taky, jen balenou v krabici, já mám kousek od pultu. Ten obchůdek je opravdu fajn, ještě není špatnej Galaxy food, ale ten už je jen na Evropský nad kulaťákem, bejval i pod hlavákem svýho času

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 17:41
Reakce na Potrefenáhusa:

Ja si to poznamenám, až budem v Prahe určite sa tam zastavím 

Online 999
19820 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 18:22
Reakce na Potrefenáhusa:

Jsem ráda, že jsi spokojená, já tam lezu pořád....

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 18:37
Reakce na Potrefenáhusa:

A poslední ot, už sem si zalila ten rozbušenej citron a teda  (měla sem sice drobet problem se poprvý napít, protože to voní jako můj čistič koupelny, ale výsldkem jeto příjemný nápoj, díky za tip)

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 19:04
Reakce na 999:

Rose hip bych doporučila fakt na večer, je takový dost hutný. Zatím jsem jej použila jen jednou, tak si na recenzi úplně netroufám. Mám doma makový olej (kuchyně) a voní mi dost stejně.

Online 999
19820 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 19:16
Reakce na Krehutka:

Díky :-). Přinejhorším si s ním budu matlat vlasy :-).

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 19:59
Reakce na 999:

Berta Tulipe whiskas Jiná Realita Kkat 

Ja jsem zatim zkousela nasledujici: Hyaluron serum, Moroccan oil, Matrixyl, Buffet, Caffeine solution, Mam a jeste jsem neotevrela: Squalane a Hydrating Factors, myslim i ten Argireline a pro kamosku mam neco na piment, ted si honem nevzpomnam na nazev. Retinoly jsem nezkousela, mam hodne citlivou plet.

Ale ten Matrixyl je vyborny, buffet taky, s tim musim opatrneji. HK mixuju i s olejem bud ten jejich nebo klidne i jiny, to mi vyhovuje. Chystam se vyzkouset i dalsi veci co maji v planu, ale trva to, protoze nejlepsi je tak jednu dve naraz, vic ne.

Berta kde jste videla tu Hyaluronovou v 3o% koncentraci? Ja to nevidim :)

Niod ted uvedl Survival, to se mi libi dost, v Evrope se to da sehnat uz ted, Sev Amer musi pockat na papirovani, takze vy si to muzete koupit a ja ne!! Buuu. To se mi pozdava hodne. Od Niod jeste ten jeich Copper a Multi hyaluron complex, ale musim se k tomu prokousat, to je fakt pro fajnsmekry, maj to paradne popsany na strankach. Ten medenej komplex je dost zajimavej, protoze to neni formulovany jako klasicka pece o plet (kde je zadouci vysledek MAX do tri mesicu, jinak to zakaznik nekoupi znovu, pripadne vrati) nybrz treba po roce.

I jejich ostatni znacky jsou fajn, ja jsem ted omezila nakupy pece o plet a nektere kremy mam mene $$ narocne nez driv a spokojenost (mam suchou plet a krem potrebuju, Deciem jich tolik nema).

Nezkousel nekdo ty jejich sampony v tubach?

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 20:00

a jeste se mi teda mic libi jejich obaly, hlavne ten Niod

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 20:07
Reakce na 0zero7:

Niod má úžasný obaly!! Ten Survival se mi taky dost líbí a ještě mám v hledáčku Sanskrit Saponins, Flavanone Mud a Mastic Must, potřebovala bych nějakou masku a něco na čištění prostě... 

The Ordinary mám Serum odstín 1.1N a nakonec si říkám, že jsem si možná teď na léto vzala moc světlej, že bych klidně mohla mít i tmavší. Dost by mě zajímal ten 1.2 se zlatem. :) 

No a pak mám Vitamin C Suspension, mám hrozně citlivou pleť na kdeco tak jsem se dost bála, ale nakonec ho snáším bez problémů, štípání skoro žádný a pleť pak fakt pěkná, ale nějak mi to reaguje s tužkou na oči - večer dám céčko a ráno když si namaluju obočí, tak mi zoranžoví.  Tak to asi nechám jen na víkendy když budu vědět, že se druhej den nebudu malovat, nebo já nevim co s tim achjo... 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 21:38
Reakce na 0zero7:

Omlouvám se,přehlídla jsem se, to byla 30% AHA ... to asi z těch veder :-)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 21:48

já a ordinary.

nemůžu vůbec být bez vit c séra, protože mi hrozně rohovatí kůže, a tohle mi ji udržuje hladkou. používám jen na noc, i když se myslím může i na den. už mě to prakticky přestalo štípat po nanesení. používala jsem skvalan i rose hip olej, ale od jiných značek. 

teď mám nově niacinamide+zinc, zatím druhý den, kdyžtak pak dám vědět - mám opravdu extra póry a ultramastící se kůži a černé tečky, tak kdyby to aspoň trohcu pomohlo, nezlobila bych se. na den mám matrixyl a přes to dávám skvalan, zázraky se nestaly, ale aspoń mám pleť fakt hladkou a dá se na ni dobře aplikovat makeup. 

z mého pohledu je rosehip lepší než skvalan, ale nemám ani jedno od ordinary. chcic zkusit ty hydratační složky, nebo jak se to jmenuje.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 22:04
Reakce na Jiná Realita:

Ten niac+zinc mam taky. Ted v lete ale jeho efekt moc neposoudim kvuli tomu, ze se mi poti oblicej, ale rano mivam pocit, ze nejsem tak zmastena jako jsem byvala

Offline Kkat
300 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 23:31
Reakce na 0zero7:

Ten Buffet se dává pod krém nebo samotný?

Offline Kkat
300 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 23:35
Reakce na razorblade:

Ten jsem si chtěla taky objednat a zapomněla jsem. Hodně se mi leskne pleť na čele a nose. Pořád používám papírky.  Je fakt že  dost funguje bílý pudr který někdo doporučoval ještě na MP.

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 08:39
Reakce na Kkat:

Klidne samotny pokud van to staci. Jestli ne krem na nej je cajk. Davala bych podle preference