paktofonika diky...:-)
Co jste si dnes koupili/y?
Gratulace! Tak at vsechno probehne v relativnim klidu a muzes si uzivat ![]()
Taky diky:-)
Gratuluju ke koupi bytu a závidím tu fázi zařizování :-). Ježíš jak já bych ráda zařizovala, ale slíbila jsem manželovi, že už nic zařizovat nebudeme...
Já ani nezávidím. jsem teď ve fázi, kdy nechci nic vymýšlet. Zařizovala jsem teď pronajatý úplně prázdný dům 9+kk, na to,abych si vymyslela jak to chci zařídit jsem měla 1 den, na výběr v obchodě taky jeden den. A klaplo to ![]()
hezky nakup.Tak at se dobre bydli.![]()
Pro Vaši rodinu? Každopádně jste dobrá![]()
Parádní výzva :-). To by mě bavilo... Ale věřím, že to musel být stres...
Můžu si z fleku otevřít penzion
2 patra zatím vůbec nevyužívám, ale tady se to prostě tak obr staví... Ale pan domácí mi vysekl poklonu. Pořád říká, že chce, aby se nám tady líbilo, ať si vybereme co chceme. Vyměnil komplet všechny spotřebiče za nové, koupil sušičku, což jsem ani nedoufala, ale asi trochu přepálil začátek, protože v obchodě, když začal sčítat, co jsem vybrala, tak začal blednout a to jsem nevybírala to drahé. Ale říkal jak obdivuje, že jdu, ukážu, hned vím co chci, že to prý jeho žena neumí.
Věříte, že ani tak ne? Já byla šťastná, že po příletu v tom baráku byla aspoň postel s peřinou, že nebudu muset spát na zemi a jak mám tu Ikeu už celkem zmáknutou, tak to šlo rychle :-) A úžasný je, že kytka na stůl, celkem velká, mě tady vyjde na krásných 35 Kč. Jinak je tady ale všechno dražší.
A kdeže to jste?
Promiňte, ale nerada bych to tady psala. Ale je to Evropa ![]()
Jasně, chápu.
nolita gratuluji.
och ja bych taky zarizovala, ale kdyz jsem se vcera rozhledla kolem, chtelo by to spis prebrousit podlahu a na to nemame nikdo moral. ![]()
Tak to jo... Ať se hezky bydlí.
To obdivuji, rychle se rozhodnout a zařídit dům od nuly. Mně to paradoxně přijde ještě složitější, než muset vyjít z něčeho, co už je dané. Je to pak těžká kombinatorika, na kterou nemám vůbec buňky. Trávím teď doma poměrně dost času a hodně vnímám ty nedostatky. Dům je hezký, dispozice dobré, podlahy slušné dřevěné, ale prostě to pořád není ono, je to celé nějak nesourodé a rušivé. Je teda pravda, že do nábytku jsme moc neinvestovali a použili dosavadní, tak by asi stačilo pár kousků vyměnit a doladit kobercem a drobnými doplňky, ale jak nejsem schopná si to představit jako výsledný celek, tak si nějak netroufám nakupovat další věci. přitom nemyslím, že by mi chybělo estetické cítění, nad obrázky některých interiérů slintám, ale když si mám zařídit vlastní obývák, mám totální blok.
Pro mě je rozdíl, jestli se zařizuje něco, co vnímám jako dočasné. To samozdřejmě chci, aby to vypadalo a sloužilo aspoň ten limitovaný čas. Zařizovat trvalý (dlouhodobý) domov je větší zodpovědnost ![]()
Jsem ráda, že jsme v Londýně ani v Berlíně nemuseli zařizování moc řešit. Hlavně Londýn byl zařízený skoro komplet, dodělávali jsme jen synův pokoj. Taky zaměstnavatel ocenil, že jsme neměli náklady navíc, protože i nezařízené domy byly za dost podobnou cenu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.