To s tim steakem rada slysim, protoze ja jsem uplne zapomela, ze se daji pouzit v troube a nikdy by me nenapadlo je tam dat, clovek ma ten neprilnavy povrch porad v hlave spojeny s nizsi teplotou.
Co jste si dnes koupili/y?
Ha! Zas ji vytahnu tento tyden. Diky!
No neni zac, ja mam ted pro zmenu chut na steak ![]()
Jinak jsem objednala Ordinary dneska, pro maminku a nejake zasoby, nove jen asi Marula Oil a Argireline Solution a pak Density Mist od Hylamide. A horu zeleniny na trhu, uz se varilo, nova polivka, neobvykla, ale chutove vynikajici.
Jo a novy kvetinac na jedno z rajcat, mam mensi dzungli na balmkone, musel ajsem to pacifikovat.
to ja mam porad ![]()
Vcera jsem videla na FB kure jen na masle co delala glossularia (nebo tak nejak) tak jsem hned tady upekla. To je mor proste no.
Zdravím, mně dneska přijdou šaty z Manga, mám je na neformální svatbu na začátku září. Nikde je nemají v obchodě, tak jsem to riskla z eshopu. Neviděl jste je někdo osobně?
Pak přijdou kapsle do Nespressa a zeleninová bedýnka

já si včera nekoupila několik věcí v Zootu (i bych si koupila, ale nějak mi v hlavě zazněla poučka od jinx , že co není 100%, tak nebere a 100% to nebylo) - ty věci byly nový všechny, nic otahanýho od make-upu a pod., ale fakt je to všechno zatavený ve svým vlastním pytlíku, kterej pak vyhoděj. Něco jako sluchátka v autobusech student agency. To množství odpadu vypadalo teda fakt kapku děsivě.
Sem si ty sluchátka nikdy nebrsla kvůli tomu. Ani ty kafíčka..
Tyhle šaty jsem viděla minulý týden v Mangu Na Příkopě.
Tyhle šaty jsem viděla minulý týden v Mangu Na Příkopě.
a dobrý?
já mám prahu z ruky....
Aha, na ramínku vypadaly dobře, už na dálku mě zaujala ta veselá barevná látka - bavlna, ale nezkoušela jsem (už tak mám ve skříni asi 156 šatů)... ![]()
já si včera nekoupila několik věcí v Zootu (i bych si koupila, ale nějak mi v hlavě zazněla poučka od jinx , že co není 100%, tak nebere a 100% to nebylo) - ty věci byly nový všechny, nic otahanýho od make-upu a pod., ale fakt je to všechno zatavený ve svým vlastním pytlíku, kterej pak vyhoděj. Něco jako sluchátka v autobusech student agency. To množství odpadu vypadalo teda fakt kapku děsivě.
Jo, mám pocit, že každý kus má vlastní plastový pytlík + pokud objednáte víc kousků, tak je to ještě v dalším velkém pytli a všechno pak letí do odpadu. Přijde mi to šílené... ![]()
saty, ale mam je vic midi :) maminka me potesila, pry se takove zastery nosily i za ni :))

Pekná zástera ![]()
Aj topánky na modelke sa mi páčia.
taky se mi libi, ale bot mam moc, dalsi jsem si zakazala :)
hezke saty,ale ty boty!!!to bych tedy neodolala ac jich mam uz asi vic nez je zdravo.
kde to maji?
Mango. Boty jsem tam ale nevidela.
diky.Aha tam sem byla a taky nevidela.:-)
Asi mi už šibe. Objednala som si na jesen ateraz premýšlam, či to nemám zrušiť.
Jsou nádherný! Ale ten vražedný podpatek.. krása!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.