Tie sú super.Páčili sa mi už na @KoraKora,no v predajniach som ich nevidela.
Co jste si dnes koupili/y?
Ty boty jsou z CCC a tam, když přijdu, tak se nedívám po botech, ale po krabicíh, a když uvidím 41, tak zpozorním. Tyhle, protože byly poslední, nebyly ani vystavené a byly zastrčené pod jinýma botama.
koupila jsem si slehac na mlecnou penu, panc se na mym starym rucnim zacala uvnitr olupovat ta teflonova vrstva.
Vypada dobre, ale prvni test dnes rano me teda uplne nepresvedcil, ty peny je nejak malo a neni moc husta... :/
Na karpální tunely , pokud hodně děláte s PC, je dobrá vertikální myš.. a myslím, že se hodí i preventivně. Já jsem s ní maximálně spokojená

mam taky a potvrzuju, je super ![]()
Dělám to stejně, taky hledám 41.
Přišly černé sandály a jsou akorát, měkké, nárt sedí. Jen to bude chtít dát něco jiného na podpatky, je tam tvrdá umělá hmota a dělá to děsnej rámus.
Hnědé sandály mít nebudu, volali mi, že sice byly v nabídce, ale už ve skladu nejsou.
Jo, zwilling je super. Ted jdu vybirat sklenice, chci riedel, ale proc jich maji sakra tolik?
Aaaah, ty mam tez, ale bez te "policky", ta se mi nevleze. Jsou super! Mam i jejich panve, taky spokojenost.
Riedel jsem uz 3 ze 6 rozmlatila, leve obe ruce! Jsou nej, tloustka (spis teda tenkostennonst?) a zvuk!
jinx jo a teda nevim jak v CZ, ale Riedel i Henkel tady ma prijemne ceny, obzvlast v pomeru s kvalitou a dvakrat za rok super slevy. Tak dobre nakupte! Pak to chcem videt, ty sklenice, samo :)
jinx aaah, docitam pomalu, uz je vidim, moc hezky.
Henkel nadobi je fajn, akorat bacha na panve, ono to neni uplne Non stick povrch. Alespon u nekterych. Jeste mam rada keramicke panve, ale ted nevim v praci jakou mam znacku doma, koupila jsem teda i ze byla bila s cervenym drzadlem. To se mi libilo.
Ha, mas recht, ted to chce neco poradnyho ![]()
Jinak tedy panev mam jednu nerez od Mauviel a pak tyhle Zwilling, jsou v pohode: https://www.vasekuchyne.cz/zwilling-prime-panev-s-neprilnavym-povrchem/
Ty zwilling vypadají zajímavě, jakej je povrch? Já mám nějakou teflonovou a chtěla bych ji vyměnit.
A pak mám jěstě ocelovou pánev de Buyer, ale s tom to moc neumím, asi neco dělám blbě..

Pisou tam thermolon granite a ze je to bez PTFE a PFOA a jde to pouzit i v troube, coz jsem tedy nezkousela. Nejaky novejsi typ neprilnaveho povrchu.
Děkuji, zajímavé, zajdu na ní kouknout.
Jinak tedy panev mam jednu nerez od Mauviel a pak tyhle Zwilling, jsou v pohode: https://www.vasekuchyne.cz/zwilling-prime-panev-s-neprilnavym-povrchem/
No ty mam a normlane se mi zas az tak neprilnavy nezdaj, co delam blbe? Davam do nich teda tuk kdyz potrebuju a obcas se mi na tom malicko pricucne i slanina treba
Do trouby ji davam se steakem treba a pohoda.
Prosim napiste co ten povrch, jestli vam funguje bajecne, tak urcite delam neco spatne!! haha
Mne prijde, ze 100% neprilnava neni zadna panev. Urcity veci se obcas nalepi, ale jde to snadno umyt. Ja je bez tuku nepouzivam. Ale to stejny jsem mela u jinych panvi. Ale priznavam, ze nesmazim tak casto, takze mozna nemuzu uplne hodnotit...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.