připojuji se - šaty jsou super a přes léto nosím prakticky jen šaty, ráno hodím na sebe a jdu
Co jste si dnes koupili/y?
To je škoda, ale ako ta poznám nájdeš lepšiu bundu na zimu ![]()
Privolávaš zimu?
ale inak dobrý nákup.
google mi praví, že je to Uniqlo a podle všeho neposílaj do Čech, škoda, lodičkový výstřihy miluju
odkud je prosím ten první svetr? (je moc pěknej, podle šílenejch produktovej tipuju zaru?)
No ja milujem lodičkové výstrihy tiež, takže keď som tie topy uvidela, musela som ich okamžite mať. Uniqlo máva dobré materiály.
Zara, zkoušela jsem ho, vypadal dobře oblečený.
vypadá moc pěkně, ale ty jejich produktovky jsou fakt čím dál větší brutus
Uniqlo je v německu, teď jak sem byla v Berlíně, sem si tam zkoušela krásnej lněnej top a pak že si to rozmyslím, no měla sem pak pocit, že už sem toho koupila moc a už se pro něj nevrátila a celý léto sem toho pak litovala..mají i docela pěkný kalhoty a košile. Většina materiálu hezká, ale i tam se na hadýrek..
Nový lak od Nailmatic

áááá..modrá... nádhera![]()
Hezký nákup. Ten modrý se mi hodně líbí barvou a sřihem, škoda toho složení. Dneska jsem procházela nabídku Manga a už mě začínají fakt štvát. Kliknu na svetr, u kterého je nápis "vlněný svetr", po rozkliknout už to změkčí na "svetr z vlněné směsi" a po dalším rozkliknuti složení se dozvím, že to má až 8 % vlny.
Že? Maj hezké barvy a levandulový odlakovač. Jestli jsi z Brna, tak v Objectu na Cihlářské.
Díky za tip! Na stránkách mají uvedeny i niche parfemy, nepamatuješ si jaké?
Tak to bohužel nevím. Ale zajdi si tam, maj tam i krásné šperky od Elišky Lhotské.
Určitě zajdu.
Kde se da v Praze videt, vyzkouset Birkenstocks, kde jich maji hodne? Videla jsem je zatim jen po par kusech v ruznych ortopedickych prodejnach...
No z prodejně zdravý obuvi na vyšehradský(bylo mi to doporučeno), ale teda na začatku sezony, ne teď, teď jž tam mají kulový
edit: pletu si ulice (achjo)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.