ty jou tak skvělé, že ... ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
No právě, vsadím se, že už nikde nejsou :-D.
jsou čerstvý, ty masky se ani kvůli tomu myslím nedají objednat v eshopu.
Vidíš, a já si tam tu balonovou v naší velikosti ve čtvrtek zkoušela. Nebyla špatná, ale trochu mě zaskočilo, že je ušitá trochu jinak než kolektivní šaty, tak jsem ji tam nechala...
Jsem zvědavá, co na toho Zilvara řekneš. Já ho viděla naživo a neměl jednu díru na zádech a jednu na rukávě... Měl jich minimálně deset
.
A jak sis jinak užila Prahu? :-).
Pravda, všimla som si že je ten spodný len stiahnutý. Škoda potrebovala by som sukňu ako na kol. šatách.
A ďakujem za opýtanie. Do Prahy som nešla na výlet, ale nazvem to ako predpredpredpredpredpríprava na sťahovanie.
V Prahe už som pákrát bola takže pamiatky a pod. veci už mám za sebou. Škoda počasia, vo štvrtok bolo ešte fajn ale v piatok veľmi nevyšlo, a celú cestu domov lialo ako z krhle.
A prvýkrát som skúsila Airbnb, zrekonštruovaná vila, hostiteľka veľmi milá. Dobrá skúsenosť :)
Chápu to dobře, že se jednou budeš stěhovat do Prahy?![]()
![]()
V Praze se žije dobře...
Tak mám nový kufr.
Sice jsem to psala už před pár týdny, ale dcera nakonec tamten nekoupila. A ž dnes. Jsem spokojena.

Ovšem.. chvíli to vypadalo, že mi koupí ten druhý... ![]()

Sla jsem se podivat na saty COS, co maji naslapnuto na dalsi kolektivni, ale ve skutecnosti me teda uplne neoslovily, takze jsem je tam nechala a porozhlidla se, co dalsiho tam maji

Porozhlídla, nebo nakoupila? ![]()
no nakoupila
, a to jsem si nedavno koupila dalsi troje saty a kalhoty a top a boty - ty teda ne COS, tam boty nejak nedavam.
Super nakup.
![]()
Já tam byla v týdnu a líbilo se mi tam docela dost věcí...A teď hledám jednu sukni, kterou na sto pro měli v novinkách a na stránkách není. Delší, modrá nebo černá, po celé délce na straně na zip, který měl prostisklad...Nevšimla sis, jestli ji tam náhodou neměli?
taky se tam jeste pro neco mozna stavim, jeste tam meli jedny pekne saty a top. Te sukne, te jsem si bohuzel nevsimla.
Možná, že ji tam ani nemají...Je to pro mě záhada, prostě se tam objevila, a pak se ztratila... Ale už jsem to u jedněch šatů zažila, tak snad někde vypluje :-).
Z toho tvého nákupu se mi nejvíc líbí ta mikina, bohužel na mně nee . Já v ní vypadám, jak když mi ji někdo půjčil...
K pecka džínam a teniskám by šla nie? ![]()
jo, ta je dobra a dokonce neni cerna, ale temne zelena.
Šla, ale na někom jiným... BTW, mám na sobě peckadžíny a tenisky :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.