Trochu Humanic,destroy,leiser, hodne mivali v prodejně zdravotní obuvi ve vyšehradské,ale uz jsem tam dlouho nebyla
Co jste si dnes koupili/y?
Koupila jsem si šaty.

Diky - na te Vysehradske jsem si koupila Gizeh, moje prvni Birkenstock a pochopila jsem, co na nich lidi maji :) ale sedly mi o cislo vetsi, nez je moje bezna velikost, tak nevim, jestli to budu mit u vsech modelu...
Victoria Ty jsou... ![]()
Dnes
Bohužiaľ som tam musela nechať jedny super šaty-boli mi veľké :-/

Ty šaty jsou mi nějaké povědomé![]()
Hmm, dobrý šaty (mrkmrk)! :)
Krása, těším se na fotku v šatech a též po nich pokukuju, ale ještě ani nemám ty kolektivní číslo 1, mám co dohánět ![]()
A já se tedy musím pochlubit, že jsem strašně komplikovaně, přes US shop nakoupila a konečně dovezla domů tudle...

Letenky do Londýna na konec října. A SAMA!! Začíná mě to bavit.. ![]()
Nevím, jestli nejdu s křížkem po funuse, ale pokud nevíte, tak:
Ordinary má prodejnu v Londýně na Spitalfields Market. Dcera tam dnes byla. Našli jí správný makeup, jen ho neměli zrovna na skladě.
Ordinary prodává i eshop https://www.justmylook.co.uk/ a posílá bez poštovného - v Anglii určitě, jestli do ČR/SR netuším.
Krasny saty, presne ve vasem stylu :)
NOvej "lustr" nad jidelni stul. Je to trochu funky ulet. Funkcnost 100% a se mi to teda I dost libi :)

Bozemuj, totok jsem mela na pracovnim stole jako harant. Nebo neco velmi podobneho. Akorat funkcni to moc nebylo, porad to padalo..! ![]()
JJ to je dost mozny, je to origo z pozdnich sedesatek.
Moje byla zelena tedy. Tak dobre pripevnit, jinak hrozi rozbity kokos stolovniku.. ![]()
Takovou zrovna sháním. Měli jsme taky tu oranžovou, ještě po babičce, ale před pár roky u nás proběhla kompletní rekonstrukce a bůhví, kde je jí konec. A zrovna teď by se mi tak hodila ke stolu, co vyráběl můj praděda mému dědovi (původně to bylo komplet vybavení pokoje gymnazisty).
Musi bejt stara? Protoze docela pěknou podobnou ma ikea (koupila jsem si ji tam pred cca 14 dny,akorat to stínítko ma teda ta moje kulatý. Tuhle starou oranžovou mame u želvy a je malinko nepraktická,protoze ma ten vypínací cudlik nahore s clovek musi sáhnout na to horký stínítko
Občas mívaj něco na nanovo.cz, ale sou pekelně drazí (jakože lampu, co sem dostala od babičky a dědečka v sedmi letech na stůl, abych se mohla učit a stála pár korun, teď prodávají za 4 tisíce..) ale kdyby tam člověk našel něco, co OPRAVDU chce..?
A kúpila som ešte masky. ![]()

krásné šaty
momentalně je mají ve van graafu, v prvním patře, asi 2 modely teda, ale spousta čísel a různý barvy taky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.