A ty jsi modelka, ze by jsi je jako modelka mela mit? Takze klid, navic tusim pekny kolena. Pekna bundicka!
Co jste si dnes koupili/y?
...a kde u nich začíná ta hrůza jako.?
To, co je vidět, k tělu krásně pasuje, žádné konve či prostorově výrazná stehna nevidím...
Hm, další normální štíhlá kočka, co si "stěžuje"...![]()
jo, jo, už to vidím. obří prdel a nohy jak sloupy, to je zjevný![]()
tusim pekny kolena.
![]()
V 90% zklamou, ty dělaj problémy!
Ne, nejsem naštěstí, ani náhodou.
Ale s modelkama jsem se párkrát dostala do pracovního kontaku, tak vím, že to není med, ani když ty nohy na to máš.
Myslím fakt modelky, co mají šanci to někam dotáhnout, ne takový ty ala Agáta...
A jsme zas OT...
Jo, bunda je super, konečně po letech něco, v čem nevypadám jak po starším bráchovi, mám krátkej pas, no...
To bude tygřic v ulicích)))

Miru Tak dost ženy!
Tak jinak: Nemám HUBENÝ nohy, to zní líp. Mám široký kolena, lýtka a kotníky. Už jsem si na to zvykla, extra zhubnout to nejde, máti to má taky. A u Mutziny kolenní policie bych neprošla, dostala bych minimálně zákaz vycházek.![]()
Lidl?
To je ta kolekce Heidi? Brala bych tygří pyžamo...![]()
Jo, docela bych si i něco myslím koupila, ale bála bych se že nás bude všude moc))
Já nejsem tak přísná, kalhoty dlouhý bysme asi doporučili a dobrý![]()
Ja to nesledujem. Ta kolekcia bude aj u nás? Ja som myslela ze len v US. Nie žeby som plánovala si niečo kúpiť.
Já bych trochu chtěla tuto kosmickou suknici a říkám si, že zrovna tuhle bych pak potkávat na každým rohu nemusela, ale kdoví, když mají český ženy dost odvahy na leoparda...

Dám to sem, že sem tu o tom psala, ty boty od martense, co sem chtěla vrátit, vyžadují před vrácení autorizaci vratky no a nefunguje jim to přihlášení pokud člověk není registrovaný zákazník. V podstatě ale není možné je vůbec kontaktovat, na email sem dostala unifikovanou odpověd, že se do 5 dní ozvou, dní uplynulo již osm a nic, byla sem nucena tam zavolat, což taky není jednoduchý, číslo, který mají u těch returnů nefunguje, musí se volat na 'obecný' číslo, kde milá anglická paní hlásí, že do spojení zbývá five minutes. To hlásí asi tak deset minut, no a pak už hovor proběhl v pohodě, ale teda dostat se k nim je oříšek. Už si od nich rozhodně nic neobjednam (ale uznávám, že sem taky mohla jenom mít peška a jindy je to ok)
Příští pondělí
Uvidíme jestli se ženy poperou jako tehdá o Crocsky))
Zaujímavá sukňa ![]()
Já myslela, že tygrům a leopardům už odzvonilo ![]()
Za tejden uvidíš!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.