ne dnes, ale za posledni asi rok a pul. dnes jsem akorat schovala letni veci. tak nevim jestli jsem to s tou obmenou satniku nejak nepopletla![]()

ne dnes, ale za posledni asi rok a pul. dnes jsem akorat schovala letni veci. tak nevim jestli jsem to s tou obmenou satniku nejak nepopletla![]()

Podzim se blíží...

No je vážně pěkná, tu sem neznala..doteď ![]()
No, Anglinu bych potřebovala konverzaci..jako sůl
Jo jo už vidím to utírání prachu :) ; ne vážně je moc zajímavá
A jak košile žehlíš? Já jsem asi levá a to jsem se kdysi otci nažehlila něco košil, ale nosíval takové super materiály.
Já to mám většinou jakoby přeschlý a vyžehlený, že jsou vidět drobné zmačkaniny.
no popravdě nežehlím vůbec:-) dřív jsem při nákupu pečlivě vybírala aby se to moc nemačkalo a dobře žehlilo, teď nemusím a na můj šatník to má docela vliv![]()
Závidim ti ten pořádek. Já mám tyč jen jednu a na tu se mi vejdou budy, saty, kosile a tim to končí:-/
tak já mám ještě jednu takovou, ve druhé jsou ty bundy, kabáty, letní věci a večerní šaty apod. celkem teda 2m, ale i tak je to málo.. ráda bych to vyladila aby to bylo akorát ale jak na to koukám, nevím nevím jestli jsem se vydala tou správnou cestou:P
No, nejhorší je, že to doplňování už nezastavíš! Já jsem začala doplňovat, co jsem začala chodit do práce, protože jsem prostě neměla tolik oblečení vhodného do kanceláře a hlavně jsem třeba neměla žádný kabáty a tak. No hele a doplňuji furt, jen je mi těžko vyřazovat ty věci, ale musim, mám toho nějak moc, že až ztrácim přehled, co mám:-D :-D. Pár letních věcí jsem neměla vůbec nebo jen jednou:-D. Děs.
Neviem,kde sa spytat,tak to skusim tu-mate niekto hodinky Rosefield?Ak ano,ake mate s nimi skusenosti? (Pripadne ma vypoklonkujete do prislusnej temy
)
mně právě uplně dorazilo, že jsem objevila dvoje stejný šaty
jedny jsem si koupila loni v zimě a teď druhý úplně stejný, ty první jsem myslím neměla vůbec na sobě. když to tu nebo vedle někdo psal, že objevil ve skříni nenošený kabát ještě s visačkama, tak jsem nevěřila...![]()
To se vám fakt stalo? Neuveřitelný ![]()
Kdysi jsem si takhle koupila dvoje uplne stejny boty, jedny za normalni cenu, druhy za pul roku ve sleve - jeste jsem byla rada, jak vyhodne jsem je poridila
Dodneska si pamatuju, jak jsem nad tim druhym parem stala v obchode a rikala jsem si, ze jsou mi ty boty nejak povedomy, ze jsem na ne uz asi koukala driv a libily se mi, tak proc si je nekoupit ![]()
jj, přesně tak se to stalo![]()
To tak nějak důvěrně znám. Dala jsem si STOPSTAV. Jsem na sebe fakt zvědavá. Za týden jedu do Brna, tak bud pojedu hodně brzo domů a bude pokoj a nebo aspoň Mango, Zara......
. Nebo kam jinam? Máme školení někde daleko ale na trace jedničky, takže zpět pak jen centrum.
Autem nejedu, takovou dobu na silnici zůstávat fakt nehodlám
Letenky na říjen, kam jinam než za zřítelnicí ![]()
No...konečně.

...to jsi jako Ty.?
A kde jsou ty ohromný nohy k titěrnému tělíčku.?!
Jako na CO že jsi si na své postavě stěžovala.?!
Vždyť máš postavu modelky - štíhlá a ke všemu drobná...![]()
Jo, to jsem já, nohy nejsou vidět.
Ty jako modelka teda fakt nemám.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.