Hranie určite nie. Ešte mi to musia pozrieť, pravdepodobne je ten nerv nejako zaseknutý medzi kostičky v zápästí.
Vďaka. Aj ja dúfam, na podobné veci som stračný zbabelec.
Ďakujem za tip, pozriem sa na to. Zajtra mi má prísť pár drobností ku gitare a ešte potrebujem kombo a hotovo :D
slniecko To ma mrzí a prajem ti skoré uzdravenie a dúfam že nebudeš musieť na operáciu. Čo spôsobilo tvoje problémy? Hranie?
Hranie určite nie. Ešte mi to musia pozrieť, pravdepodobne je ten nerv nejako zaseknutý medzi kostičky v zápästí.
Vďaka. Aj ja dúfam, na podobné veci som stračný zbabelec.
To je dost síla - kde jste objednávala (neboli čemu se vyhnout)?
No, síla, je tam podle mě problém v tom mezikroku autorizace vrácení, na tom mi to ztroskotalo, a dovola se nebylo snadný a na email teda zatím neodpověděli. Objednávala sem v oficiálním eshopu, právě..
Obe lampu super! Ta cerna vypada ve skutecnosti daleko lip nez na produktovce, vsadim se, ze ta druha tez. :)
Odkud máš bundu prosím?
Zidle jseou super, premyslim, ze je casem necham precalounit, na sedaku je cerna kozenka. Akorat nevim cim :)
Meli jich tehdy 6, mrzi me, ze jsem je nekoupila i presto, ze jsem nemela misto.
Objednávala sem v oficiálním eshopu, právě..
Aha, dík, tam bych právě nečekala nefunkční tel. číslo nebo nereagování na mail.
Navíc já obecně opravdu málokdy a hrozně nerada zboží vracím, takže tohle by pro mě byl stres navíc.

Šaty z Promodu.
Taky jsem na ně koukala, jen mi pro moje potřeby přišly drahý. A jedna nekorektní otázka, nejsi nějaká hubená nebo tu funkci dělají ty šaty?(v tom případě bych si pro ně snad zašla taky, ale zas tak kouzelné být nemůžou):-D.
Jsem čím dál tlustší :D. Šaty, úhel, nevím? :D
No, tak asi šaty a jseš šikovnej fotograf, i to je pozitivní:-).
kouzelné hubnoucí šaty? super, zítra se tam jdu mrknout!:-)))
a teda... jestli úžasná maia4d sedí každému, tak mně ne:-( vracím a zas nemam nic
Šaty jsou fajn, protože mají pas, kde má být, i když mám velká prsa. To je v konfekci skoro zázrak.
Edit: a nemačkají mi břicho, když v práci většinu dne sedím :D
No mě to taky překvapilo, boty drahý a kdyby mi zůstaly doma, byla bych nakrklá..
tak ta produktovka je takova trochu sucha, asi cekala na mou instalaci. Popr. jeste je tady, ostatne Jielde je poctiva tovarni lampa. 
Bundu jsem získala docela vtipně. Je to značka BIKBOK, což je nějaký řetězec ze Skandinávie a měla ji na sobě kamarádka, co jinak žije ve Švédsku. Jsem si zkusila tu její, byla mi dobře, tak mi tu stejnou tam koupila a poslala, protože oni k nám neposílají. Ale jinak jsem měla vyhlídlou podobnou v Topshopu, je jich všude plno.![]()
přátelé, nejšílenější kabelka do mé sbírky právě dnes dorazila z daleké kanady, tímto děkuji agentce za zprostředkování!
Tak ta nemá chybu!!!!!
![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.