![]()
ta je neuvěřitelná. Aldo?
Co jste si dnes koupili/y?
jaké máš dojmy?
nekriticke nadseni![]()
stejne jako Luna mam dojem ze v jul&mad delaji vune presne podle meho vkusu:-)) vice zdehttps://www.parfumanie.cz/database/detail/stilettos-on-lex-jul-et-mad
Užij si ji
.
jo.
![]()
![]()

![]()
Super
. Tímhle balením jsem kdysi taky začínala. Úplně jsem zamáčkla slzu, jak na mě dýchla parfémová nostalgie
.
Co je to prosím za balení?
No a jinak krásný nákup, já Jul et Mad až na Vánoce.![]()
je to 20ml kabelkovy flakon ktery maji dostupny jen u nekterych vuni. nemam ho ale novy, je pouzity cca ze tretiny, od jedne mile parfumaniacky:-) na vanoce mam "objednany" fugit amor, ale velky!;-))
Já velký Nin Shar, už se nemuzu dočkat.![]()
Neni zac, doufam, ze ji uvidime u nejakyho outfitu brzo!!
Tak už jsou doma :-).
![]()
Takže spokojená? Jsou fakt hezký. ![]()
Jo, moc se mi líbí a lakovky jsem zatím neměla. :-)
Poradíte, jak na údržbu? Asi žádné krémy, oleje? Připadá mi, že je vezmu ven a okamžitě budou odřené :-D.
Jsou tužší než klasická polobotka, ale to jsem čekala, věřím, že i tyhle se trochu rozšlápnou. Už se těším, až je použiju. :-)
Já jsem si koupila na jaře ty špičaté a musela jsem je prodat. Nedokázala jsem je rozšlápnout.![]()
To nééé, to nechci slyšet. Ale tyhle jsou docela široké, nikde netlačí, jen je ta kůže prostě tuhá.
Já mám na lakované boty takový gel, proti prasklinám a odřeninám to asi moc není, ale hezky "nově" se po něm lesknou.
Díky, něco zakoupím, protože na ošetřování lakovek nejsem vybavena. Impregnace asi ne, co? ![]()
Ja ich natieram indulonou ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.