odkud že je? ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Právě, k těm velkým svetrům by byla super. Ale měla jsem ji skoro pod prsama, kde žádný velký špeky nemám a fakt byla na fest, bych se pokaždé bála, že ji už nikdy ze sebe neodlepím.
No já jsem vždycky v Promodu mívala 36 a sukni mám 36 a je mi dost těsná. Znamená to že ji určitě ušili menší nebo by snad mohl být ještě jiný důvod...
![]()
A taky jsem zjistila že k sukni nutně potřebuju nějaký huňatý crop svetr... Z této kategorie ještě svetr nemám...
36 nemám nic, pro mě malá velikost. Jsem ji našla v eshopu ve 40, tak to prubnu.
Ja mam nohavice 32 a sukne 34 a tu z Promodu som brala 36 a je mi akurát. Je o číslo menšia. Do 34 by som sa nevosla ani nahodou
Fakt mala, nebrať. Ja som to písala hneď ze sa rychlo vypredá. Už som sa poučila a ak mi niečo padne do oka beriem to hneď.
Tak tak je o číslo menší.
Variantu že bych já byla o číslo větší, než dřív, nepřipouštím.. ![]()
No právě, já já si nejdřív říkala, že na zahradu jsou až moc parádní.
A je dobře, že jsou z Němec, protože odtamtud si je rozhodně kupovat nebudu. Jsou fakt pěkný, dejte pak vědět, jak sedí.
Ty jsou fakt pěkný. Až okopu ty, co mám, tak si je taky koupím.
já právě měla dojem že furt mám.. až jsem tuhle vyhazovala okopaný troje:-)
přesně![]()
mám 38 a je mi teda fest - ale byla na prodejně poslední a táááák se mi líbila,že to kilo do ní zhubnu![]()
Promod
tyhle špičatý vagabondy jsem si koupila ve slevě za 1400,- asi před měsícem, jsou fakt pěkný a přiznám se, že jsem je ještě neměla na nějakou delší akci na noze, trochu se bojim...
Neboj, koupila jsem taky cca před měsícem ve slevě a už jsem je prubla i na celoodpolední akci a cajk! A děsně pěkně vypadaj na noze ![]()
no, to já jsem furt váhala až je vyprodali načež je naskladnili znovu jako novinku za 2099,-
Vagabondí baleríny jsou nej. Mám dvoje, ty špičatější jsem si bohužel hned okopala, ale spravil to černý krém. Oboje jsou z outletu ve Štěrboholech, nějaká prodejna s více značkama a těch Vagabond měli docela na výběr. A koukala jsem teď na vagabond.com, mají ve slevě ty sandály, které tu proběhly, ve všech barvách a velikostech za 1699.
https://www.vagabond.com/cz/LEA-4138-201-27
Tak zpět, že je velikost vyprodaná se objeví až po kliknutí. Takže jsem ušetřila ![]()
Mam tyhle spicate Aya i ty podobne, mene spicate Savannah a jsou skvely, kupuju opakovane
Delaji uzkou nohu a pritom jsou pohodlne
nonemy pekny tenisky, takove by se mi taky hodily, celocerne..
:)

![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.