Na zimu bude určitě lepší začít s nižším podpatkem, namrzlé chodníky umí být zrádné. A myslím, že ty Tildy budou vypadat fakt dobře, akorát můj osobní pocit je, že mít o trochu vyšší podpatek, byly by dokonalé.
Co jste si dnes koupili/y?
teďka na zalandu, tak su zvědavá

![]()
Já četla na zahradu,
to by žížaly koukaly.
Děkuji, pochvala vždycky potěší ![]()
Ty jsou úžasný! Takovou bych chtěla látku.
Ty se mi líbí! Nejsou moc vykrojené, vypadají, že by snad mohly držet i na mých divných haksnách ;)
A taky jsem četla na zahradu, čekala jsem, že budou plastové ;)
Že? Taky stály víc než kalhoty, které jsem si v tom Lindexu koupila pro sebe ![]()
Len :-)) na zahradu by jich byla skoda
jsem je furt obhlizela a zdaly se mi drahy, az jsem objevila ze v nemecku jsou cca o tretinu levnejsi. kupuju ale poprve pres preposilaci sluzbu tak to bude trochu dobrodruzny:-)
a ještě mi přišel balíček z mangooutletu![]()

si úplně nejsem jistá jestli si ji mám nechat, sedí dobře ale ten tvar je takový retro... (jsem poslechla že potřebuju i jiné sukně než pouzdrovky, jenže...)
a kalhoty jsou teda super, za 209,- :-O (dokonce je mám fakt ke kotníkům jako modelka)

Já zas četla na zelandu a říkám si "sakra, ona je na Zélandu a ani nedá vědět!!" ![]()
slibuju že až budu na zélandu, vědět dám!;-)
No ja som radila že skúsiť inú sukňu. To znamená ist do obchodu a poskúšať co mi sedí ![]()
No a rozhodne som tým nemyslela ze si máš kúpiť túto sukňu.
No to doufám!!!
Úplně mě to rozhodilo!!
jasný já vim:-)
Sweet Potato pardoon:P to bych byla ještě dál než ty nebo jak?;-))
Co? Kde? Jak? Proč?
jezuskote pardoon, to patřilo samozřejmě Garfie
Ta sukně je naprosto boží, ale v celým širým internetu nenašli moji velikost.![]()
Jako zapnu ji, ale... pochybuju, že bych se po tolika letech z 38 smrskla na 36.

také jsem podlehla davu a tuto sukni o víkendu ulovila , je to fakt zajímavý kousek...
a všem,co ji sem dávaly v reálu , to moc sluší
Aale vypadá to super, se mi to líbí i s tím svetrem!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.