Tak ešte raz ![]()
https://www.eobuv.cz/polokozacky-vagabond-tilda-4216-401-20-cerna.html
Tak ešte raz ![]()
https://www.eobuv.cz/polokozacky-vagabond-tilda-4216-401-20-cerna.html
Díky moc! Jsou nedostupné,takže cajk. I když bych asi uvažovala nad tím kováním vzadu ještě...
Díky za info. No zrovna tu kolekci Heidi Klum v e-shopu nemají, nebo teda jsem si jí nevšimla. Já právě dneska projela ten e-shop a ačkoliv potřebuju spoustu věcí, co bych tam obvykle v akci koupila - pyžamo, tepláky, něco do kuchyně i do bytu, tak jak je to k dispozici kdykoliv, tak mě to vůbec nelákalo. Na mě prostě ty letákový akce a přehrabování působí a koupim i co nepotřebuju:-D.
A čo tenisky, už si sa k nim nakoniec prepracovala?
No jasně, už je mám:-D Říkám jim kosmický. Jsou super, první den jsem v nich nachodila přes 15 km, což jsem neměla dělat, protože v kombinaci s vypůjčenýma tátovýma o pět čísel většíma ponožkama mám puchýř jako prase a nemohla jsem dva dny chodit:-D. A fakt se mi hodí, není to taková divočina a snese to spoustu věcí. Ale k sukni nebo šatům je nosit nebudu, to se sice hodí, ale na mě je to moc výrazné. Jediný, co mě štve je, že jsem je neměla dřív, fesťáky a koncerty v létě jsem odchodila v hroznejch čochtách:-D.
Je to pod Akce - Tento týden - Let's Wow
Jedna mala kolektivni sukne. Byla posledni v mem cisle a jeste nevyzvednuta rezervace, tomu se proste nedalo celit...
dekuji paktofonika za tip...
Pro syna. Vím, že to sem tak úplně nepatří, ale jsou prostě boží :)

Super. A hezký boty!
Dobrý montérky
Nasla som Tildy v akcii ak by mal niekto záujem ![]()
Nepotřebuju, nepotřebuju, nepotřebuju! ![]()
Jak se dívám, už stejně nemají moje číslo. Tím lépe, už na ně nějaký čas koukám a myslím, že by jim víc slušel vyšší podpatek a takhle aspoň nebudu v pokušení je přesto koupit.
Taky jsem je měla v ruce![]()
Ty jsou fakt boží!!! To je určitě Lindex, že jo? U té "liščí" kolekce jsem vždycky nadšená!! :-)
Diky! Jsou to Gigi od Vagabondu z letosnich slev a k sukni se paradne hodi!
Super.
Ja by som tiež radšej vyšší, ale vôbec nie som na podpätky zvyknutá a bojím sa ze sa v zime vysypem. Určite by sa mi viac páčili tie Tyra ktoré som dávala na predchádzajúcej strane ale neviem ci by neboli už vysoké. No tie Tildy zvažujem, rada by som vyskúšala. S vrátením tovaru z eobuv nemám skúsenosť.
Jo, Lindex. Musela jsem se krotit, abych nekoupila i něco dalšího ;)
Tam se musím vždycky krotit i já, abych neskoupila půl krámu.
A to zatím nakupuju jen pro malýho bráchu.
Pěkný tenisky
, nemohu rozšifrovat výrobce. ![]()
Ecco ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.