Tak ty jsem si dnes náhodou zrovna koupila :) Přišly mi dost zajímavý, ač mě taky trochu štvalo, že jsou černý. Váhala jsem mezi 36 a 38, kvůli prsám, ale jsou docela pružný, vzala jsem 36, tak snad to bude v pohodě.
Co jste si dnes koupili/y?
Zadek už jsem ani nezkoumala, když jsem zjistila, že v pase by mi byly bývaly velké i v 5.těhotenském měsíci.
díky za reference. Vypadají skvěle. Budu muset znovu vyrazit :-D. Kde jste je našla, v přízemí, nebo v patře? Díky.
Jo, mají opravdu divné kalhotové míry. ![]()
díky za reference. Vypadají skvěle. Budu muset znovu vyrazit :-D. Kde jste je našla, v přízemí, nebo v patře? Díky.
Byly dole za pokladnou. A paní pokladní říkala, že jsou úplně nový :)
a nemohl to byt Nintendo switch?

Jinak my doma mame tohle zminene nintendo, PS3, PS4 a WiiU a jeste portable konzole a nejvic bych rekla ze clovek vyuzije PS4 s predplatnym Playstation PLUS, kte driv nebo pozdeji vyjde vetsiona her "zadarmo".
Jeee, tak toto vyzerá kúlovo! O tom predplatnom som vôbec nevedela, čeknem toto aj to druhé...vďaka!
Se přiznám, že kalhoty Cos jsem si ještě žádný nezkoušela. Vypadají všechny hrozně uměle... a navíc mi od pohledu připadá, že mi nebudou sedět. Ale je pravda, že je moc nezkoumám, zkusím se na ně příště zaměřit, protože nějaký slušňácký kalhoty bych taky potřebovala. Snad budou sedět.
Ještě k těm COS kalhotam-Přišlo mi, že tam byly všechny děsně zmackany
No a jinak... JSEM SI TY BEZOVÝ ŠATY teď objednala
Nebylo to v plánu, děsně utracim, ale nešlo odolat.![]()
veľká vďaka za rady!!!
Je třeba si dělat radost :-).
Mně se dost líbí jejich vlněné kalhoty, ale smůla :-/.
Bude zima, bude mráz, trocha kašmíru se bude hodit.

Tak mam po radosti. Trepala som sa cez celé mesto po to Nintendo, lialo ako z konve a Nintendo nemám.
Pan predavač chcel odo mňa totiž o 35€ viac ako v objednávke, tak som mu ju ukázala a on ze to bude zajtra riešiť z obch. úsekom. No to už vidím co vyrieši. Sakra a ja som myslela ze si dám pohár vina k tomu Donkey Konga a pohoda večer. No tak bude len to víno. ![]()
Moc hezky nakup (jo jo, ja jaksi tu sedou muzu...) ![]()
Super svetr :-). Odkud je? (Ne že bych neměla tři kašmíráky na cestě
).
Já už mám zásilku doma
.
![]()
A ako rýchlo to ide cenovo dole? Teraz za to chcú asi 400€, čo je ďaleko za hranicou toho, čo som ochotná za také niečo dať. Do Vianoc asi môžem zabudnúť, predpokladám?
Šiš teraz som prišla domov a typek mi vola ze cenu opravili a môžem si pre neho prísť.

Booože! :D No tak ale hlavně že tu cenu opravili.
SNESko jsem dneska odpo vyzvedla, ta přítomnost nerozbalené krabice mě dost dráždí, ach jo...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.