že...

Včera jsem si jí v Zaře nevšimla. Ale bylo tam děsně moc lidí a narvané nepřehledné štendry.
vona tam bejvá i tma. Tuhle jsem viděla v neděli na příkopech, akorát ji dávali na štendr, ale dozadu, za jiný věci.
v sekaci jsem dneska ulovila tenhle uplne novej svetr pro me nezname irske znacky. je hrozne prijemnej, uvidim, jak se bude chovat pri noseni, jestli se material po pul hodine nevytahne. ale stjene nechapu, ze si nekdo koupi svetr za 300 eur a pak ho vyhodi :) https://inismeain.ie/shop/mock-turtle-sweater/

mně se ten svetr líbí strašně moc!!! A ještě mě trochu oslnila v Zaře sukně na podobnou notu, ale byla mi dost nemilosrdně rozmluvena
ve skutečnosti má tu barvu takovou trávovější

Sukně super, tu ber, ale ty boty ![]()
Ten je peknej! Kapitalni ulovek
Ale tak mozna ho nekdo dostal, se mu nehodil do satniku, no :D
Mi připomněla Slovácko sa nesúdí, takovej folklór :-) ale rozhodně je zajímavá.
TAk to je kauf !!!! ![]()
Já jsem dceři jednou koupila svetr ze 100% vlny, nějaká skotská výroba, stál 5,- ... škoda, že ty děti tak rostou.
No a včera jsem na burze zakoupila velice zánovní zimní sněhule Ecco za 130,-. Samozřejmě, kupovat dětem boty z druhé ruky není ideál, ale ty boty vůbec nejsou ošlapané, vypadají prakticky nově.
A jak tak pěkně šetřím na dětech, to si pak koupím nějaké pěkné lodičky zase
.
JJ, u tech snehuli, ktery vezmou na nohu parkrat, je to jedno - ty stejne nemivaji anatomicky tvarovanou stelku :D Moje dite melo snehule minulej rok na noze asi dvakrat, protoze proste nejak nebyla zima, letos jsou mu samozrejme maly.
No jasne, to ted kopiruje kdekdo.
no voni v tý zaře maj ty modely všechny poskládaný celkem podivně, i když ty jednotlivý věci jsou třeba pěkný
Ovšem dost vážně uvažuju nad tím, že i zimní boty na běžné nošení koupím přes mimib., protože radši Ecco nošené 4měs za 600 než nějaké křusky pochybné z Deichmana za stejnou cenu ... takové dilama trochu.
No, já myslím, že sem ho na jaře hodila do pračky… já jejich pršipláště peru a ok..do čistírny já nerada..a už ho asi vytáhnu ![]()
Tak to si v té pračce pobyl docela dlouho! ![]()
![]()

Já si nemůžu pomoct mě i ty od Diora připomínají tuhle krásu jdu antistatického provozu..
Mně se na noze líbí a baleríny bych klidně brala.Myslím Dior, ne ty tvoje. ![]()
Však ekologickej program ne ![]()
mam dneska nejakej nakupovaci den. koupila jsem si cervenou perovku v HMku (mobil mi ji vyfotil ruzovou
). koupila jsem ji ale o dve velikosti mensi, nez normalne nosim, protoze kdyz jsem ji mela oversized (jak asi byt mela), vypadala jsem v tom uplne megautopene. kdyz si vzpomenu, jak jsme na mp hromadne opovrhovaly "spacakama" :)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.