Já jsem si ji zkoušela v černé a je bozi! Ale tento měsíc už mám stop stav.
Sluší! A spacakum zdar!![]()
Co jste si dnes koupili/y?
No jo, svetr z Aranských ostrovů, to je kvalitka. Před pár lety jsem tam byla, ale žádnej jsem si nekoupila
Mně přijdou spacáky pořád stejně strašný ;) Tomu asi na chuť nepřijdu.
razorblade pěkná,líbí se mi límec. Dobrá barva! Na tebe trochu nezvykla, ne? :)
Luna coze, stop stav, vzdyt je teprve 4.! ![]()
![]()
Nové botky.
Budu je nosit zapnuté, čili červená bude schovaná, jen ten caplík na zipu.
Chci je nosit k tomu tvíďáku z MaS, s červeně obšitýma dírkama.

Barva je cervena, blbe se mi vyfotila. A nezvykla snad ne, ja nosim ruzny barvy, nejsem cerna mura ;D moji zimni stalici je oranzovej kabat :D
Ty mám od loňska. V úterý jsem v nich chodila po Praze, tak 5-6km odhaduju, jsem rozhodnutá už je v životě neobout!![]()
![]()
To je Vagabond? Tak to je smutný...ty moje vojenské boty jsou naštěstí jako papuče.
A přišly černý UGG. Uz se těším na zimu. A slyšet to od teplomila...![]()
Nene, tyhle jsou CCC.
To by se mělo rozchodit, já z CCC bot měla dokonce modřiny a rozchodilo se to.
To je teda síla.
Au. Na to se mám moc ráda. U tady těch je největší problém tvrdá podrážka a navíc klouzavá. Plus nějaký ten omačkaný maliček jako bonus. Mám od nich zimní a podzimní perka, ty jsou v pohodě. Tyhle asi vzdám.
modriny a krev od bot jsem byla ochotna absolvovat mozna tak v puberte, neumim si predstavit boty, ktery by mi za to staly:-O
jo vlastne, naznak modrin na holeni mivam od lyzaku ale to neni vada bot:-)
ja mam modriny a hlavne krev ze vsech bot, ktery obliknu poprve. do krve mi nohy sedrely i tomsky. nekdy je to holt vada nohou :D
zeovna toms nevypadaji uplne privetive, si umim predstavit:-) je fakt ze novy boty nosim "opatrne" nejdu v nich rovnou na cely den pochuzek. jak zacnou drit hned zouvam a druhy den beru jiny. ve vetsine bot co ted mam ale vydrzim normalne chodit, dikybohu.
Hele bylo to na vejšce a ten rok jsem měsíc chodila pěšky, protože jsem neměla na MHD, takže asi chápeš:-D. Nebylo to tak hrozný, jen mě to všude mačkalo a pak mi ty postranní zipy udělaly modřiny, ale do týdne to bylo OK. A ty boty vydržely čtyři roky!!!
Ale letos jsem měla vyloženě krev z jedněch koženejch sandálů za dva tisíce, doslova mi pořezaly prsty! Tak to mě teda pekelně naštvalo. Ale to je dané také tím, že já jsem zvyklá v botech chodit, ať jsou jaké jsou. Kolegyně mají třeba nějaké boty na výstavku a potom ten den víc jezdí dopravou nebo tak. Ale toto nepraktikuji, i v lodičkách musím normálně urazit to, co jsem zvyklá, takže pak to dopadá, jak to dopadá.
moje toms jsou ultrapohodlný, vůbec nechápu, jak to může někoho tlačit, plátno, měkkej koženej vnitřek, oproti třeba converskám to nemá ani žádnej gumovej rantl okolo, co by otlačoval malíčky, moje jsou fakt jak bačkory od prvního obutí
Já je včera koupila a dnes jsem v nich hned vyrazila na celý den do Prahy na veletrh For Gastro do Letnan. A boty jsou BOŽÍ! mekke,pohodlne,fakt super. Nohy me boli jako blazen,ale ne z bot. Nemam ani otlačíček.
Boty, které by mi takhle odřely nohy, bych bez milosti poslala dál. Že ze začátku jsou těsnější a můžou trochu tlačit, to mi tak nevadí, protože kupuju po špatných zkušenostech s umělinou už jen kožené boty a ty povolí. Ale do krve, to teda nepamatuju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.