Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Sweet Potato
40377 příspěvků moje polička 05. října 2017 15:09
Reakce na Dadoo:

Já furt říkám, že mám náročné nohy.

Online Karja
44701 příspěvků moje polička 05. října 2017 15:51
Reakce na Kokoska:

Jo, byl to brutus a ty boty byly kožené. Za dva tisíce bych si umělé nekoupila. Ale bylo to fakt nenápadné, jako trochu jsem cítila, že mi tam něco neštimuje ale nic hrozného, pak kouknu dolů a na obou nohou krev:-D. Přitom v obchodě byly tak pohodlné. Hrůza, naštěstí se mi je podařilo vytunit takovýma lepítkama a teď je to OK. Já mám takovou až moc subtilní nízkou a úzkou nožku, takže bojuju se všema botama.:-/

Online viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 05. října 2017 15:59
Reakce na Potrefenáhusa:

tlačit asi ne, ale já mám divnou patu, buď mi z ní boty rovnou spadnou, nebo ty co nespadnou ji obvykle sedřou, pokud je to jediný místo, za který můžou držet. já tomsky nemám tak nevím, ale když vidím na někom tak mám dojem že jsou jakoby chycený za tu patu. lodičky samozřejmě dtto, ale v těch prostě nikdy nechodím celej den, resp až jsou natolik rozšlápnutý že to jde, tak už jsou zas hnusný:-)

Online Kokoska
34951 příspěvků moje polička 05. října 2017 16:00
Reakce na Karja:

V obchodě je pohodlná naprostá většina bot, moje maminka by mohla vyprávět 

Online viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 05. října 2017 16:03
Reakce na Sweet Potato:

no, jak jsem si koncem léta pořídila ty zlaté sandály se širokými překříženými pásky co má Kora, pásky jsou umístěný naprosto nekonfliktně, boty jsou vážně měkký a výborně se v nich chodí a celej den v nich fakt vydržím trajdat... ale když toho nachodím hodně tak jako by se k něčemu chystaly...;-) takže jsem dávala druhej den raděj pauzu:P

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 05. října 2017 16:13

Do bot doporucuju Foot Petals (urcite existuji i nejake podobne veci od jinych vyrobcu). Problemy s botama moc nemam, ale u par jich mam ty Foot Petals vzadu, aby nedrely, u par bot mam ty jejich ‚mracky‘ v bote, aby bosa noha nevydavala zvuky. Maji reseni snad na kazdy problem.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 05. října 2017 16:36
Reakce na Kokoska:

V obchodě je pohodlná naprostá většina bot, moje maminka by mohla vyprávět 

Já též .

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 05. října 2017 16:37
Reakce na Unnamed:

To vypadá jako skvělá vychytávka, jdu hledat, jestli se něco podobného dá koupit i u nás. Díky .

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 05. října 2017 16:52
Reakce na whiskas:

Vypada to jako blbost, ale ty veci funguji. Ja je pred par lety strasne slozite objednavala z USA, takze clo, pozdeji uz jsem je sehnala nekde v UK pres eshop. Snad uz je neco podobneho i tady, u jednech bot to byla naprosta zachrana.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 05. října 2017 17:01
Reakce na Unnamed:

Tomu věřím, někdy zdánlivá maličkost dělá divy. Už hledám ... .

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 05. října 2017 17:06
Reakce na whiskas:

Presne. Tak jsem koukla a daji se koupit pres Amazon, ale jsou hodne drahe (u nas nejsou): https://www.amazon.de/Foot-Petals-Drogerie-Körperpflege/s?ie=UTF8&page=1&rh=n%3A64187031%2Ck%3AFoot%20Petals

Zatim nemuzu najit nic podobneho. Dr Scholls neco ma, ale takove silikonove, ty FP jsou lepsi, protoze jsou z krasne mekkeho penoveho materialu.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 05. října 2017 17:07

Tak něco jsem našla zde.

Aha, tak toto je také gel. Budu hledat dál a díky za odkaz na Amazon. 

Offline vanilka
2183 příspěvků moje polička 05. října 2017 17:11

Pár kousků Estée Lauder dorazilo. Myslíte, že jsou to originály nebo fejky? Každopádně jsem spokojená, řasenka super, obě rtěnky příjemné, celkem drží a barvy jsem diky Googlu kupodivu taky trefila.

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 05. října 2017 17:11
Reakce na whiskas:

Jo, to je podobne. Akorat jsou gelove, ty penove budou pohodlnejsi, ale coz. Ale nemaji ty prouzky, ktere se lepi do zadni casti bot (na stranu boty, ne na tu patovou cast), ty jsou hodne uzitecne.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 05. října 2017 18:00
Reakce na Unnamed:

Ja som podobné kúpila v Lidl. Mali gélové a potom aj tie penové a povrch bol brúsená koža. 

Offline Dadoo
11688 příspěvků moje polička 05. října 2017 18:57

Záhada.

Začátkem září jsem si vyhlédla koženou bundu. Nekoupila jsem ji, protože jsem odjížděla. Osud rozhodne, jestli na mě počká.

Nepočkala. Z nabídky úplně zmizela, všechny velikosti, ač jsem ji hledala opakovaně a velmi pečlivě. Prostě nani stopa.

Přesto mi to nedalo a průběžně (skoro denně) jsem se přesvědčovala, že už není.

A dneska opět je. A v různých velikostech.

Takže jsem si právě koupila bundu.

Online Kokoska
34951 příspěvků moje polička 05. října 2017 19:34
Reakce na Dadoo:

Prosím, odkud je bunda a jakou velikost jste brala?

Offline Dadoo
11688 příspěvků moje polička 05. října 2017 19:38
Offline Tak Betty
6136 příspěvků moje polička 05. října 2017 19:44
Reakce na Dadoo:

Ta vypadá hodně dobře. Ať se ti dobře nosí.

Já jsem si objednala z KARY, ale na prodejnu. Musím si ji zkusit.

Online Kokoska
34951 příspěvků moje polička 05. října 2017 19:53
Reakce na Dadoo:

Aha, dík. Podle tabulek by mi to M mělo být v pohodě, ale nějak nevím, z Manga jsem vždycky měla věci spíš L.