až přijde musk v krabici, dejte vědět, taky začnu přemejšlet ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Ten doufam dorazi v necem sofistikovanejsim, ale tak samozrejme si to nenecham pro sebe az dojde!
Toto pripojenie módy k parfémom začína dosť liezť do peňazí
Ono to opačně funguje taky. Objevila jsem Ingredients...
pomsta je sladká...
...a voňavá...![]()
Tak jsem po delší době vlezla do Zary a odešla s kalhotami
Představuju si je spíš se svetrem :)

sukni a kalhoty

Ach, tie nohavice sú nádherné. To je Massimo???
díky.... ano, kalhoty massimo a sukně zara, k obojímu jsou super ty roláky, co si koupila jinx a pro jistotu i já :-)
No to mi povidej
ja si pred propojenim vystacila s trema vonavkama :D
![]()
Ale chválim výber...
Moc hezka, me se velka nehodi, ale mam maly, kazdou jinou a v pohode se k tomu da dokupovat postupne.
Jak vam Zara dziny sedi? Ja si vcera zkousela asi troje levizky a nic moc, wedge a 501 mi nesedely vubec (klasiky 501, boyfriendy nemely). Mam Levis slimky a ty jsou v pohode, chtela bych sedy, protoze lonsky jsou mi velky. Koukala jsem, ze v Zare nejaky maji.
Super nákup
.
To je všechno TAK krásný!!! A s tím svetrem bych chtěla být kamarádka ![]()
Stredne modry skinny, konecne jedny co neodstavaji u kotniku, s tim mam vzdy problem, plus sedi pres zadek a v pase.
ještě nepřišly, kupovala jsem online. ale viděla jsem je v krámě, neměli moji velikost, přišly mi, že by mi mohly sedět. těžko říct, ale z tvých fotek mám pocit, že máme podobnou postavu, tvarově, tak nějaká naděje je (levisky mi taky nikdy neseděly). aktuálně mám vel. 38-40, brala jsem v zaře vel. 40
Dekuji za info, tak pak prosim nahlas, jestli sedi, ja se mrknu asi o vikendu.
v obou obchodech mam s, v cos nekdy i xs, ale i pres to bych obecne rekla, ze MD ma ty velikosti trosku mensi.
Děkuji.Mám raději volnější svetry, tak snad bude S o.k. Hodlám totiž svetr objednat, protože v kamenné prodejně občas bývají dost probrané velikosti.
ja taky a ani ja to S nemam uplne na telo a ty jsi urcite celkove mensi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.