Super nákup. Unosila bych úplně, ale úplně všechno. ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Trička na běhání z Decathlonu. Doufám, že mě donutí vyběhnout i za sychravých dní (vypadá to, že začínám mít víc věcí na běhání než na normální nošení
)

Objednavka Ordinary nakonec skoncila 20 vecma
Super! A dá se to vůbec spotřebovat?
Wow, ja mám 5 vecí od nich a to mi príde už ako celkom dosť
A to chcem ešte make up...
Díky, takže raději vyzkoušet ...
. Vyrazím tam ve středu a uvidím.
Koupila jsem si v Zaře kalhoty a teď nevím, jestli tu zadní zástěrku mám nechat nebo zarovnat s předkem. Mám je delší než modelka, ta zadní část mi vyjde tak k okraji bot. Takže kdybych to zarovnala, budou z toho 7/8 kalhoty. nebo to zkrátit vzadu jen o kousek, takže ten zub by tam byl, ale ne tak velký.
Co myslíte?
A ještě svetr v HM, je to směska uměliny s 15% vlny. Bude to náhrada za ten loňský šedý, který se ode mě přestěhoval na lepší :)

Je to zajimavej detail, asi bych zkusila nejdriv jenom trochu zkratit tak, aby tam ten presah porad byl - a podle toho, jak to bude vypadat, to bud nechat nebo zarovnat uplne, kdyby to vypadalo blbe. Jsou moc pekny, mimochodem. Skoda, ze kalhoty ze Zary mi absolutne nesedi.
![]()

Tak je tam 11 veci pro me a zbytek je pro maminku a pro kamosky. Z tech 11 jsem objednala 6 co uz jsem mela a byla jsem spokojena (Serum foundation, MAtrixyl, Hyaluron serum, Squalane, Argan Oil, Buffet) a 5 (EUK 134 - antioxidant, Retinoid 2%, Rose Hip seed oil, Ascorbyl Glucoside Solution 12% - vitamin C - a Alpha Lipoic Acid 5% - antioxidant), protoze je chci vyzkouset. Samozrejme ne vsechny naraz :) Ale maji ted skluz, tak jsem to objednala vsechno, tak si to muzu poskladat postupne doma.
Co mas vsechno? Ja nepouzivam vsechno co jsem nakoupila soucasne, jen chci zkusit ty antioxidanty, tak jsem projela recenze a slozeni a nakoupila at to mam pohromade. Ten Serum Foundation my vyhovuje, protoze jej necitim na obliceji, rano minutu a cau, takze fajn. Nejvic pouziju asi 2-3 pripravky rano nebo vecer, vic ne. Plet mam ted dobrou, myslim, ze je to i skrz Deciem (taky jsem vyradila komplet cukr ze stravy, to podle me prispelo dost).
Na ty jsem koukala! Jsou moc hezke. Jak vam sedi v pase, chtela bych nejake ne prilis vysoke, coz je problem obcas.
Ja bych zasterku zkratila, ale tak aby tam porad byla, skoda to rusit uplne, me se to libi.
Svetr super (teda i ten bezovej, co ma modelka s kalhotama neni k zahozeni). Odkaz prosim? Mrknu se o vikendu, porad jsem jeste zadnej nekoupila a chtela bych dalsi s tim stojatym rolakem. Mrknu se i na ten Zara co ma Kora, el mam podezreni, ze ho uz nemaj. Grr.
Pekne!!!!
Svetr - vzala jsem si S, je dost volný.
http://www2.hm.com/cs_cz/productpage.0519780001.html
Kalhoty mi sedí dobře, možná by v pase mohly být o malilinko menší, ale to spraví pásek. Jenže já nemám pas, pokud máte větší rozdíl mezi pasem a boky, možná vám budou v pase velké.
Ještě jsem si zkoušela tyhle kalhoty, jsou hnědé s vínovou nitkou v kostkách, taky moc pěkné. Opět je mám delší než na fotkách a ta poslední fotka samotných kalhot je dost děsná :D Zatím jsem je tam nechala, ale jak se znám...
A dost mě štvou velikosti. Ty druhé kalhoty v Zaře mi stačily o číslo menší než ty šedé, zatímco v HM kostkovaná sukně s vázačkou v pase mi byla malá i o 2 čísla navíc. Mimochodem, ta sukně naživo není nic moc, je z dost silné látky a přední díly ještě zdvojené, takže opravdu vypadá dost objemně a je celá taková tuhá.
Totéž ty svetry - výše uvedený mám S, pak jsem zkoušela tenhle a ten bych potřebovala aspoň L.
Pak si kupte něco z internetu!
Diky moc za info, rozdil mam 30cm ![]()
Takze kdyz si je dam, kde mi budou sedet bude asi rozkrok moc nizko a budou dlouhy, mozna zkusim. Uvidime.
Jsou moc hezky, tak az zkratite tesim se, ze je uvidime v mdo
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.