Toto pripojenie módy k parfémom začína dosť liezť do peňazí
Ono to opačně funguje taky. Objevila jsem Ingredients...
Toto pripojenie módy k parfémom začína dosť liezť do peňazí
Ono to opačně funguje taky. Objevila jsem Ingredients...
Skvělý nákup, inspiroval mě hlavně ten svetr MD a máte nádherné dveře
.
dvere nejsou moje, ale dik ![]()
![]()
Krásné roláky, zvlášť ten šedý. Já jsem si letos taky pořídila několik roláků, mám je ráda, ale nesnesu v nich bohužel sedět v kanceláři, teplo na krku mě přivádí k šílenství ;) Teď, když se pohybuju převážně venku, si je konečně můžu užít.
Takže taky rolák ;)

ja miluju rolaky a svetry, ale v kanclu mame takovou saunu, ze poprve v zivote tam sedim bez saka, jenom v halence bez rukavu (kdyz sedim u kompu, tak vypinam osobni topeni a vse jde na mozek). moja sbirka svetru je dost rozsahla, neuzivim uz ani to, co mam. ale vyhrozovali mi, ze v zime topeni nestiha, tak uvidime, doufam alespon v -10 cely leden a pulku unora, to by snad mohlo pomoct.
Ještě na MP se občas někdo podivoval tílkům nebo šatům bez rukávů v zimě, ale já jsem to do práce nosila běžně, bylo mi pořád vedro.
tak ja jsem predtim mela kancl, kde jsme byli ve ctyrech, stary barak, tluste zdi. stacilo si v mem koute vypnout topeni a bylo tam chladno dost - chodila jsem v kasmirovych svetrech a k satum bez saka ani ranu, lhostejno jake mely rukavy. zas je dobre, ze ani v lete tam moc nechladi, to je pro mne zasadnejsi, aby tam v lete netahlo od klimy, vedro v zime nejak preziju.
Tak jsem celej víkend přemejšlela, jestli ty modrý Marteny nebudou moc modrý a proč jsem si objednala modrý a ne černý, takže bych vám chtěla doporučit, abyste věřily a zapracovaly na síle myšlenky, přišly mi černý![]()
![]()
doporučuji vydat knihu ve stylu "The Secret"
.
já bych k tomu nenaváděla ostatní, ale založila na tom živnost ![]()
Dejte mi svátek, teď přemejšlim, co Elon Musk!![]()
roláky super a ten barevný svetr taky vypadá dobře
Jj teplo na krku taky nesnesu. Ale ja celkove v kancelari preferuji teplotu, ktera uz je pro hodne holek malem v rezimu arktida, takze snad mi v nem bude dobre.
@Magrata diky!
Zkoušela jsi je, jak ti sedí na noze? Chtěla bych modré
nohu mám úzkou hubenou.
Ja uz mam asi paty v rade, ted teda s desetiletou pauzou, ale nic se nezmenilo, sedi akorat, ja mam nohu sirokou, ale tohle jsou univerzalni boty, vzdycky se da koupit dovnitr nejaka vlozka pripadne;-)
díky a´t ti dobře slouží
Diky![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.