pro me je teda suchy sampon objev roku (aussie beach mate), bez nej jsem si musela myt vlasy kazdy den, ted si prvni den vecer nastrikam ten suchy sampon a druhy den rano mam navic jeste objem a vlasy drzi lip nez ten den prvni
Co jste si dnes koupili/y?
Jsi první člověk, o kterém vím, že si nabarvil vlasy červenou razítkovací barvou, kromě mě
.
Ty jsi taky výtvarník, ne? Protože jinak si to neumím vysvětlit, když jsme jiná generace...
.
aussie jsou opravdu docela dobré, mám je teď poprvé, už druhý druh. předtím nějaké lorealy a snad got2be? už nevím, prostě běžné drogerkové, a tyhle se mi zdají nejúčinnější a zatím se mi nestalo, že by začala ze spreje stříkat jen voda bez toho prášku. dřív jsem kvůli tomu musela ještě poloplný sprej i vyhodit :/
Chápu ![]()
Co nedávno...slepičí prdel vídám v Praze i v současné době (a obvykle nemůžu odtrhnout pohled
).
Tak to zírám, taky jsem dosud nikoho neznala. Výtvarník Haha, to je silný výraz, vysněná škola mi tehdy nevyšla, takže jsem jen taková vyučená natěračka.![]()
Nenávidím mytí vlasů. Ještě víc nenávidím jejich následnou úpravu. Proto si je myju 1x týdně . Bohaté stačí, vypaDaji a drží dost dobře.
A nejvíc miluju prazdniny, protoze to si je nemusim mýt klidne i 4 - 5 tydnu. jenom kartacuju. A to mám úplně nejlepší vlasy z celého roku. ![]()
Tak teraz vám závidím ešte viac ![]()
![]()
Jak já ti závidím!! Mně by bohatě stačilo, kdybych se dopracovala k tomu, mýt vlasy 2x týdně, což mi přijde tak nějak "normální". Dýl bych to asi ani z pocitu osobní čistoty psychicky nevydržela :-). Já musím mýt vlasy obden a fakt mě to ukrutně štve. Už od puberty, takže nějakých 25 let
. Vlasy se mi u kořínků mastí a nenašla jsem za čtvrt století žádný zázrak, který by mytí ani o den oddálil. Suché šampony nemám ráda. Vlasy to zapráší, zmatní, nikdy jsem to z nich nedostala kartáčem ani ručníkem, přestože jsem měla pro tmavé vlasy.
Připomněla jsi mi mojí tetu, které jsem asi před dvaceti lety chválila krásnou kudrnatou, hustou kštici a ona mi odpověděla: "...a to jsem si asi 2 měsíce nemyla hlavu."
![]()
Tak doporučuju vyzkoušet ty tuhé šampony. Já mám vlasy jemné, mám jich málo a ještě se mi mastily. Teď mám klid alespoň od té mastnoty, dokonce i druhý den vypadá, že jich mám tak nějak víc. Jsou s různým složením bylin a já si to nemůžu vynachválit.
Edit....týden teda vydržím jedině totálně nemocná a nemohoucí, kdy nedolezu do koupelny.
No tak to jsem ja.
Obvykle to ten cca 2. týden bylo trosicku horší,ale pak se to prehouplo a super.
Tak a teď se uklidnime a opakujeme.. váha,kila, váha, kila..a připomeneme si,čím za to platím.. ještě mi někdo závidí. .?
![]()
muj uplne prvni a jak to tady ctu tak asi i uplne nejlepsi suchy sampon je Syoss. zadna voda, zadny problemy to vycesat (dokonce nejak zmizi nakonec sam, i kdyz nemam cast to poradne kartacovat.) jedine, musi se opravdu poradne potrepat.
Aussie pouzivam na cestovani, protoze Syoss nedela male baleni a neni teda zdaleka tak dobry.
Jo.
Áno ešte stále.
A aký tuhý šampón používaš. Ja som minule stála pri nich v Lush a nevedela som si vybrať. ![]()
Používám Bon Savon. Je tam ještě malý rozdíl v tuhých šampónech a šampónových mýdlech, ale střídám oboje. Mám ráda třeba Medovou lípu nebo Mrak vlasů. Nejlepší je ale stejněnajít podle svých vlasů a prostudovat složení.
paktofonika Vy jste neponaučitelný! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.