Barva té rtěnky(?) je dokonalá.!
Co je to, prosím, za odstín.?
Super nákupy!!! Ty kalhoty jsou ty z fotky? Budeš je zkracovat?

Jeste mam kabelku pro maminku
Víš, tu váhu můžeš ovlivnit, i když věřím, že to není sranda.
Já kupuju vlasové prostředky za peníze, z kterých musí leckterá rodina dlouho vyžít, ale zázrak se nikdy nestane.
47 beige blouse
Děkuji
Asi ne. Libi se mi tak. Alespon zatim
byla jsem skrt a nechtela jsem platit dalsi 2 kila za krabicky, kdyz jen ty sampony me staly 600
ale je to nevyhnutelny asi:D
Tubjsem si zkousela taky, ale ty dva svisle zipy se mi zdaly moc vyrazne. Pasek jde vyndat v PPoho. Sedely obe. Me ta druha trosku lip. Zkousela jsem I All saints a club Monaco a to mi nesedelo vubec. All saint moc dlouho rukavy a club Monaco desne kratka I na me. Zkousela jste tu bez pasku?
Ses rozjela.
Super nákup.
dobré nákupy...
Ne, tu tvoji (tykáme, ne?
) tam neměli, ale možná se na ni ještě někde mrknu, dokud z té své nesundám cedulku
. Vzala jsem si o číslo větší, než běžně nosím, tak třeba padne líp. Délka je super, mám ji ke kyčlím a zipy jsou ok, chci ji nosit vlastně jen k šatům, rozepnutou... Příjemná jemná kůže, za ty peníze fakt super kousek!
Ta maminka se má, že má dceru s tak skvělým vkusem
.
no akorát i do tý krabičky se to musí dát částečně suchý, takže já to dávám po mytí uschnout naštorc, jinak se to úplně rozblemcá
Fakt
. A další stupeň byl, když jsem vzala lak na vlasy své matce, sundala ten mini rozprašovačma do té dutinky namačkala červenou temperu... Nasadila rozprašovač a stříkala si pruhy na vlasy....Kreativec v osmdesátých letech...
.
& nolita dekuji. Celkem jsem mela predstavu, tak jsem Rada, ze skoro vsechno klaplo. Jeste potrebuju tenky sedy svetr, ten si asi koupim v Banana republic, maji fajn smes se hedvabim a kasmirem. To uz jsem vcera nestihla. Vylet zacal v 6 rano a skoncil o pulnoci ![]()
Jj s tou kuzi jsem taky spokojena!
Já jsem si ji koupila taky a moje dcera též. Je dobrá.
Vlastně hned jak si ji nedávno dávala do nějakého vlákna.
Já jsem měla vyhlídnutou v Kaře, ale byla to jehnětina a přišla mě na křívák taková slabá.
Akorát ty zipy na rukávech mohly být na zadní straně.
a tahle je od koho? vypadá hodně dobře ![]()
Ta bunda? Je to Zara :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.