Nikdy by me nenapadlo, ze muze existovat takovej uzasnej obraz! Verim, ze do jednduchyho barevne neutralniho bytu se vyborne hodi. U sebe si ho neumim predstavit, by jeste zvyraznoval ten muj brajgl :D
Co jste si dnes koupili/y?
Mám radost z vašich reakcí :-). Umění má vzbuzovat emoce, my s manželem se smějeme, některé z vás vzpomínají na babičky i tetičky, některým to připomíná vlastní byt - nejčastější názor i mezi známými... Prostě grotesku si v posledních letech kupuju nejčastěji :-).
Ten je uzasnej! A ten rozmer, boziii! Ja na to nemam misto, ale kdybych mela, mam hlavne velkoformatovej art.
Nike air zoom strong na cviceni, mam je v oranzove a jsou to zatim nejlepsi tenisky do fitka, co jsem mela, takze na prostridani cerny.

A novy sluchatka.

Já taky jen velký :-). Mám krávu v životní velikosti, jak se válí na gauči s flaškou vína mezi kopýtky :-). Když k nám přijde návštěva, chce sedět naproti...
Mě by ten obraz pěkně štval (původně jsem měla nahozeno i to horší slovíčko:-D), a to je teprve emoce! Určitě bych z něj nebyla v klidu, i v noci by mě to budilo:-D :-D.
Nechceš vyfotit i tu krávu? Prosím! Ta pani v ložnici se nám taky hrozně líbila. Kráva mě štvát nebude, naopak!
Nemohla byste ten obraz s krávou prosím vyfotit?
Mám doma super sošky Cow parade, které teda teď dočasně bydlí na polici v šatně aby se netloukly s jinými věcmi, ale jednou bych k nim obraz krávy chtěla sehnat ![]()
Ok:-)
OK :-)
Tak na chvíli, pak oba obrazy smažu :-).
Huhuhuu, tak ta je boží. Mám strach, že bych si s ní povídala:-D.
Fakt, jako živá... Minulý týden jsem měla návštěvu z Indie a to byla teprve sranda...
prosim prosim ukazaaat!
Už ji tam máš :-).
:-DNedivím se. Prostě u tebe v bytě bych si přes den povídala s krávou a v noci nemohla spát ze skříně. Vystačila bych si tam sama s obrazama:-D. No máš fakt styl a vkus!
nemáte někdo představu, jak dlouho trvá doručení z mango outlet? objednala jsem 11.10. a nic.
zásilka z manga, kterou jsem objednala později, už tu je (ale budu ji vracet, protože jsou to hrozné hadry, fotka opravdu klamala).
Objednávala jsem dvakrát, pokaždé ve slevách a čekala jsem tak 10 dní., ale včetně tak tří dní ze strany doručování PPL.
já jsem se pokusila pátrat i na ppl, ale ten jejich diagram doručování neukazuje zhola nic, tak jsem si vůbec nepomohla :(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.