tvl, jste v praci brali tucny premie? :D
999 krava je taky uzasna! az lituju, ze ziju v garsonce, takze musim s umenim nakladat opatrne :)
Aha, uz to vidim, bezvadna je!
Já zastávám heslo, že v malém prostoru vypadají super velké věci :-). Lustr, obraz, plastika přes půl garsonky...
.
Tvl ani moc asi ne, jen jsem vedela co chci a dala jsem si na to trochui penez bokem, coz je u me co rict, pac jsem schopna to rozfofrovat za vecere, ale jak ted jim keto, tak chodim min jist ven. Spokojenost na vsechny strany, vis jak ![]()
Jé ta kráva sedí na dece se spoustou malých kraviček.
Já mám velké obrazy taky ráda, ale jestli je ta kráva fakt v životní velikosti, tak to už je veleobraz.
Paráda, jsem ráda, že jsem tu Tvoji výstavku stihla
. Škoda, že není putovní
. A právě jsem zjistila, že bych už konečně také mohla obložit své v podstatě holé zdi něčím zajímavým.
Ta kráva je naprosto boží!!! Tu bych brala hned, visela by na čestném místě. Skříň se mi líbí, ale domů bych ji nechtěla, bohužel by příliš zapadla...![]()
Docela to trvá, i týden mi zboží uvízlo u PPL. Na stránkách Manga se dá rozkliknout, kde zásilka zrovna je, ale po doručení do ČR to fakt trvá i týden.
Já ji nestihla, šla jsem spát.![]()
![]()
![]()
Čo hovoríš na beats. Podľa mňa predražená imidžovka ale možno sa mýlim. Teraz mám už druhé AKG a som veľmi spokojná, priateľ má senheiser a tie hrajú perfektne. Ale tak samozrejme záleží aj od hudby akú počúvaš.
Prvý obraz som zachytila len tak narýchlo, druhý vôbec. Nemohla by si aspoň do sz? Krava ma veľmi zaujíma. ![]()
Nestihla jsem tu kravu...
kazdy vecer tu visim a vcera jsem si rekla, ze bych si mohla cist knizku a utece mi krava ![]()
Taky jsem nestihla. Protože jsem malovala. Kuchyň
.Ted' si můžu na té sněhobílé představovat,jak všelijak ta póza krávy mohla vypadat.
prošvihla jsem krávu![]()
Skříň je skvělá, krásná malba, hned bych si střihla nějakou velkofomátovku akrylem, ale to bych musela děcka vystřelit na Mars...
Krávu jsem nestihla. Ale já mám 3+kk přeplněnej obrazama, většinou od známých ze studií nebo některý poklady i od známějších umělců, ke kterým jsem přišla náhodou. Měla jsem obrazy všude, i když jsem bydlela v garsonce. Prostě tak vyhodím nějakej nepotřebnej krám, třeba žehlící prkno, nee? Ať má umění místo. ![]()
prosím vás, dejte sem tu krávu ještě jednou, ale před tím den dopředu upozorněte, kterou hodinu tu bude viset, děkuji ![]()
prosím vás, ja bych chtěla vidět jak krávu, tak tu skříň. alespoň prosím do zprávy. děkuji

No, ja ten harmonogram mela taky dlouho prazdnej, to je takovej debilni mezistav nevim, zda ze strany ppl nebo manga, ale spis jim to jeste nebylo doruceno. Jo a prisla mi jedna kosile rozervana. Normalne ciste prorizla na prsou, to se mi stalo poprve.
:-O já už jsem napsala i dotaz, ale zatím se nikdo ani neozval, pořád nic.
hrozně mě to štve, protože jsem si zničila půl šatníku zapráním od zatoulaných silonek (nepustilo to, pro ty, kdo sledovali mou anabázi) - a nemám v čem chodit
tudíž jsem si něco zkusila objednat. jestli mi ty náhradní šaty nepadnou, tak už vůbec nevím, co budu dělat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.