Takže jsem musela nakoupit tady https://www.victoriahealth.com/
Co jste si dnes koupili/y?
koukam ale, ze maji docela palky za postovny :(
aaaaaaa, prave jsem si pod vlivem zdejsich udalosti naklikala krasnej nakup na ordinary... a nejde mi to zaplatit, furt mi to odmita kartu ![]()
Presne totez jsem resila 3 tydny nazpet, karta Ceske sporitelny. Ta tvrdila ze problem u nich rozhodne neni (jak jinak ze..) Zkusila jsem to dalsi den a najednou to fungovalo. Zahada - rikam si jestli to neni jejich taktika kdyz nestihaji
Pokiaľ by si mala problém s nákupom tak ja niekedy kupujem zo slovenskej stránky stayunique. Nemajú tam všetko, taka núdzovka. Objednávala som už viackrát a pohoda. Potom cultbeauty, poštovné nad 50 zdarma a keď sa prihlásiš tak ti dajú kód na poštovné zdarma na prvú zásielku. Tam som tiež nemala nikdy problém.
koukam ale, ze maji docela palky za postovny :(
Mají, ale zase mají levnější ty produkty, takže mě to ve finále vyšlo ještě levněji. Kupovala jsem toho hodně.
diky za tipy:) ja to zatim vyresia asosem, vlastne vsechny moje dosavadni objednavky byly odtamtud. jen tentokrat nemeli hyaluron, tak jsem misto toho vzala buffet :D a make-upy meli jen hrozne tmavy. ale to vlastne taky neva, protoze na letosni zimu mam stejne jeste zasoby
Tak u nas majú ordinary aj v potravinách ![]()
Kde to zijes?! Ja myslela, ze na Slovensku :)
Však áno. Je tu jeden bio obchod, chodím tam kupovať čaj od Grešíka a majú tam aj kozmetiku. No a minule tam mali aj Ha a Buffet od ordinary. ![]()
Kašmírová šála z HM, ještě i v černé (a mají i veselejší barvy
) V tom konceptu Premium Quality se dají najít fakt pěkný věci.
A ten je kde?
A ten je kde?
Tak to nevím, koukala jsem jen na e-shop.
Aaa Senheiser
Mela jsem kdysi jedny prave kdyz jsem hrala, pak nejaky Numark a Sony. Ono taky tech 6 let mi asi trochu posramotilo sluch (bych tak rekla, pac frajerka moc nenosila gumu v usich ze). Tak ono to ted uz jaksi obcas je jedno, ovsem rozdil iphone sluchatek a Beats je teda brutalni.
Cha, dobra otazka, vsadim se, ze urcite je neco co jsem nedelala. Klasika probehla, prace za barem na vysoke apod, delala jsem prekladatelku i pro Linux a ruzny veletrhy a projekty. Ta Converse prace byla fajn taky. Do kosmetiky jsem delala spis z legrace a ze zajmu, nikdy to teda muj obor vylozene nebyl. Prace co delam ted koresponduje s tim co jsem delavala v Evrope, akorat teda navic obcas treba premistuju lode v pristavu (rucne na lane) tak to je sranda.
OT jako prase teda, ale jsem docela excited, v sobotu pripluje ledoborec Kanadske pobrezni straze a otevrou lod pro verejnost, jdu teda do prace, ale tesim se, lod ma 2075 tun, trochu mam obavy aby nam to neutrhlo dok, ehm.

Super dziny!
Uz to zkousiiim! ![]()
aaaaaaa, prave jsem si pod vlivem zdejsich udalosti naklikala krasnej nakup na ordinary... a nejde mi to zaplatit, furt mi to odmita kartu ![]()
Hele presne jak ostatni pisou (necetla jsem vsechno teda) me to nebralo adresu protoze jsem mela cislo bytu zadany az PO ulici a u banky to mam pred. Fakt to musi bejt uplne presny, jinak te to nepusti.
Myslim, ze ne, ja jsem mluvila s nimi i s bankou a vsechno v pohode, shodli se, ze je to kvuli presnemu zneni, ze vadi i treba extra mezera atd.
Moc hezka, jak je velka?
H&M spacák
A šaty.

To se mi libi oboje, ja bych teda v satech vypadala jak svoje babicka, ale jsou hezky.
Bundu jsem tam videla, strih super, akorat ja bych v ni tady umrela vedrem grrrrr
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.