Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline saryvary
27 příspěvků moje polička 26. října 2017 12:39
Reakce na razorblade:

aaaaaaa, prave jsem si pod vlivem zdejsich udalosti naklikala krasnej nakup na ordinary... a nejde mi to zaplatit, furt mi to odmita kartu 

Takže jsem musela nakoupit tady https://www.victoriahealth.com/

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 26. října 2017 12:49
Reakce na saryvary:

koukam ale, ze maji docela palky za postovny :(

Offline Kammila
769 příspěvků moje polička 26. října 2017 13:59
Reakce na razorblade:

aaaaaaa, prave jsem si pod vlivem zdejsich udalosti naklikala krasnej nakup na ordinary... a nejde mi to zaplatit, furt mi to odmita kartu 

Presne totez jsem resila 3 tydny nazpet, karta Ceske sporitelny.  Ta tvrdila ze problem u nich rozhodne neni (jak jinak ze..) Zkusila jsem to dalsi den a najednou to fungovalo. Zahada - rikam si jestli to neni jejich taktika kdyz nestihaji

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. října 2017 14:01
Reakce na razorblade:

Pokiaľ by si mala problém s nákupom tak ja niekedy kupujem zo slovenskej stránky stayunique. Nemajú tam všetko, taka núdzovka. Objednávala som už viackrát a pohoda. Potom cultbeauty, poštovné nad 50 zdarma a keď sa prihlásiš tak ti dajú kód na poštovné zdarma na prvú zásielku. Tam som tiež nemala nikdy problém. 

Offline saryvary
27 příspěvků moje polička 26. října 2017 14:07
Reakce na razorblade:

koukam ale, ze maji docela palky za postovny :(

Mají, ale zase mají levnější ty produkty, takže mě to ve finále vyšlo ještě levněji. Kupovala jsem toho hodně.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 26. října 2017 14:07
Reakce na paktofonika:

diky za tipy:) ja to zatim vyresia asosem, vlastne vsechny moje dosavadni objednavky byly odtamtud. jen tentokrat nemeli hyaluron, tak jsem misto toho vzala buffet :D a make-upy meli jen hrozne tmavy. ale to vlastne taky neva, protoze na letosni zimu mam stejne jeste zasoby

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. října 2017 14:38
Reakce na razorblade:

Tak u nas majú ordinary aj v potravinách 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 26. října 2017 14:47
Reakce na paktofonika:

Kde to zijes?! Ja myslela, ze na Slovensku :)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. října 2017 14:59
Reakce na razorblade:

Však áno. Je tu jeden bio obchod, chodím tam kupovať čaj od Grešíka a majú tam aj kozmetiku. No a minule tam mali aj Ha a Buffet od ordinary. 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 26. října 2017 16:11

Kašmírová šála z HM, ještě i v černé  (a mají i veselejší barvy ) V tom konceptu Premium Quality se dají najít fakt pěkný věci. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 26. října 2017 16:19
Reakce na Tulipe:

A ten je kde?

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 26. října 2017 16:32
Reakce na Mutziputzi:

A ten je kde?

Tak to nevím, koukala jsem jen na e-shop.

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 26. října 2017 17:57
Reakce na paktofonika:

Aaa Senheiser  Mela jsem kdysi jedny prave kdyz jsem hrala, pak nejaky Numark a Sony. Ono taky tech 6 let mi asi trochu posramotilo sluch (bych tak rekla, pac frajerka moc nenosila gumu v usich ze). Tak ono to ted uz jaksi obcas je jedno, ovsem rozdil iphone sluchatek a Beats je teda brutalni.

Cha, dobra otazka, vsadim se, ze urcite je neco co jsem nedelala. Klasika probehla, prace za barem na vysoke apod, delala jsem prekladatelku i pro Linux a ruzny veletrhy a projekty. Ta Converse prace byla fajn taky. Do kosmetiky jsem delala spis z legrace a ze zajmu, nikdy to teda muj obor vylozene nebyl. Prace co delam ted koresponduje s tim co jsem delavala v Evrope, akorat teda navic obcas treba premistuju lode v pristavu (rucne na lane) tak to je sranda.

OT jako prase teda, ale jsem docela excited, v sobotu pripluje ledoborec Kanadske pobrezni straze a otevrou lod pro verejnost, jdu teda do prace, ale tesim se, lod ma 2075 tun, trochu mam obavy aby nam to neutrhlo dok, ehm.

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 26. října 2017 17:58
Reakce na carries:

Super dziny!

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 26. října 2017 17:58
Reakce na RoSa:

Uz to zkousiiim!

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 26. října 2017 18:00
Reakce na razorblade:

Hele presne jak ostatni pisou (necetla jsem vsechno teda) me to nebralo adresu protoze jsem mela cislo bytu zadany az PO ulici a u banky to mam pred. Fakt to musi bejt uplne presny, jinak te to nepusti.

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 26. října 2017 18:02
Reakce na Kammila:

Myslim, ze ne, ja jsem mluvila s nimi i s bankou a vsechno v pohode, shodli se, ze je to kvuli presnemu zneni, ze vadi  i treba extra mezera atd.

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 26. října 2017 18:02
Reakce na Tulipe:

Moc hezka, jak je velka?

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 26. října 2017 18:03

H&M spacák

A šaty.

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 26. října 2017 18:04
Reakce na Luna:

To se mi libi oboje, ja bych teda v satech vypadala jak svoje babicka, ale jsou hezky.

Bundu jsem tam videla, strih super, akorat ja bych v ni tady umrela vedrem grrrrr