Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline viktorka_od splavu
49310 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 07:49

dnesni pruzkum v mhd:D

kabaty, zimni budy, saly.  boty tak napul zimni/tenisky. jedna slecna platene kecky na hole noze (a salu a tlustou bundu s chlupatou kapuci) cepice vsehovsudy tak tri (jedno maly dite). jedna silne obezni slecna jen v mikine. krivak v mrazu uz zadny.

Offline Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 07:55

pro mě je křivák oblečení skoro úplně na nic, mám ho v kategorii ještě ne, ještě ne, už ne. Letos jsem ho měla na sobě asi tak jednou? 

Offline baltik
4975 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 08:00

tenisky, jsou velmi pohodlne, ale strasne hlasite krupou

Offline janejane
656 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 08:01
Reakce na paktofonika:

promiň,  to jsem si nevšimla,  omlouvám se, jen mi a tvoje fotka připomněla to studené ráno. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 08:13
Reakce na janejane:

V pohode, ale povedzme že by som to na sebe včera mala. Mám už aj vek a aj trochu rozumu a viem vyhodnotiť kedy je to ešte ok a kedy nie. Proste každý to máme ináč, mne napríklad treba čiapku iba ak fúka, to som bez nej na pokraji smrti. Ak nefúka je to fajn. 

49310 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 08:15
Reakce na Potrefenáhusa:

ale to zas ja ho nosim, jen ne teda kdyz mrzne, pro me uz je tedka zima. krivak resp jakoukoliv tenkou bundicku mam spojene s jarem/casnym podzimkem

chapu ze nekomu proste neni zima, jen mi prisla vtipna ta budouci sestricka vystajlovana a viditelne klepajici kosu-te zima opravdu byla. ale mezi ostatnima holkama za hvezdu, samo:-)

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 08:18
Reakce na Potrefenáhusa:

Vidíš to a já křivák nosím skoro celoročně.

Dnes jsem teda prvně vzala kabát, ne že by mi byla zima, jen jsem si chtěla oblíct jeden tenkej svetr, na kterej se mi nehodí vrstvit.

Offline Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 08:19
Reakce na nellielovett:

vim a obdivuju to :-D Ale já mám takovej celkem malej, tlustej svetr se pod něj nevejde a tenkej teď nenosim už ani pod kabát. 

49310 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 08:20
Reakce na nellielovett:

blbej dotaz, ale: kdyz takhle delas vrstvy i z tech silnych svetru pres hlavu, rolaku... co pak v teple? mne to hrozne vadi pac to neumim civilizovane sundat:-)

Offline Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 08:24

závidim, já to v práci na tričko teda bohužel nemám :-(

Offline Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 08:25

jo a když sundavám svetr a nechci, aby mi zelektrizovaly vlasy, strkám do výstřihu ruce...

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 08:27

To mě nijak neomezuje. Sundám svetr, upravím zelektrizované vlasy a hotovo. Jen se snažím vzít triko (krátkej/dlouhej) rukáv pod svetr podle toho, kam ten den jdu, aby mi pak nebyla zima nebo teplo, až sundám vrstvy. 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 08:28
Reakce na Potrefenáhusa:

To dělám taky. Stejným způsobem si ten svetr i oblékám.

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 08:29
Reakce na paktofonika:

Za to tentokrat nemůžou boky, fakt mi seděl, ale jsem teď bohužel dost limitovaná finančně a bude hůř... Ale jen dočasně 

49310 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 08:32
Reakce na Potrefenáhusa:

jo, to je taky nejaky kouzlo - kdyz je velkej vypada to na me hrozne a pod malej co je relativne vzhlednej se nic nevejde. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 08:37
Reakce na Luna:

No čo,  kabátov ešte bude. A čo som tak čítala tak tento je stála kolekcia tak možno na ďalší rok. Ja uvidím čo zľavy no.

49310 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 08:42
Reakce na Potrefenáhusa:

jj to ja taky. ale celkove to jsou manevry s nejistym vysledkem:-) proste kopyto:P

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 08:46

Kdyz se ochladi nosim krivak i pod kabat. Mam jeden takovy strohy jednorady trochu pansky. Nechavam ho rozepnuty a pod nim krivak. 

49310 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 08:48
Reakce na jinx:

fiha! diky za tip:-) i kdyz v mem provedeni.. no uvidim

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 08:57

jak tu píšete o těch čepicích, tak já jsem pro změnu po x letech zjistila, že potřebuju mít na krku v zimě nějakou obr šálu, klidně jen přehozenou, ani ne omotanou. ale nesmí mi foukat za krk. pak můžu mít klidně tenké silonky a lodičky, ale krk a horní část trupu musím mít nutně v teple. naopak můžu mít klidně podvlíkačky a kozačky nad kolena, ale jak nemám šál, stejně budu mrznout.