No to jo, tak tlustej svetr pod něj ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Aj mne, len mam také tušenie že je to taký tenký kabát v ktorom mi bude zima. Vlna 30%. Ako ani ten čo nosím teraz nieje veľmi hrubý, no proste by som bola radšej ak by niekto napísal že je naživo úplne hnusný a fuj :D
Nevím jak bude vypadat naživo, ale Mango má hlavně hnusný materiály. Na co ti bude kabát, ve kterým je zima? ![]()
No ja mám práve jeden kabát z Mango(Dnes ho má Lama v Môj dnešní outfit) už dlho a je skvelý. Síce je tenký a do najväčších mrazov nieje(do -20 nosím aj tak zateplenú parku) ale materiál je fajn a tuším ho mám 3 alebo 4 roky, už si niesom celkom istá a vyzerá fajn.
Mne je hrozne ľúto kabátu z Promod, taký krásny, no ale bol mi veľký no.
Ja mam z manga zlonska 70procent vlny jen s obycejnou latkovou podsivkou a je v tom zima jak blazen, snadno to profoukne. Se vzhledem a vydrzi jsem spokojena, ale uz ted ho nosit nemuzu a to nechodim nijak extra pesky, max 15 minut rychle chuze, zadne postavani u autobusu ci profouknuti v metru.
Aha, no ten čo mám ja má akosi biedne tej vlny ale mne je v tom teplo, nosím vlnené svetre plus ešte šál. Dnes bola ultra kosa a išla som rozopnutá.
Bol ti velký ten Promod? I velikost 34?
Škoda, ten má vlny snad 75%
a to je tak obří, nebo jste tak malinká? i přes ramena vám úplně padá.
kdyby někdo chtěl hodně šílený svetr, mám super tip!
je třeba srolovat až dolů, abyste ho viděly i zezadu ![]()
https://www.zara.com/cz/cs/svetr-se-%C5%BEralokem-p05802114.html?v1=5350524&v2=840002
Vlnu sice má, ale já v něm klepu kosu už teď. Pro mě je to kabát na konec září. ![]()
Zlatý vlněný kabat z PF.
Ten je skvelý ![]()
Čo sa týka kabátu, myslím že ja som tak drobná. Mám problém zohnať kabát alebo krivák ktorý mi sedí v oblasti ramien. Väčšinou mi je všetko veľké.
já si často nechávám kabáty v oblasit ramen zúžit - většinou si musím brát větší číslo, abych vměstnala pozadí
a pak mi všude sedí, jen ramena ne. tak případně jen takový tip na zvážení, pokud vám věc jinak dobře sedí. je to docela jednoduchá úprava. řekla bych, že tak mám zúžené všechny, krom toho bleděmodrého, protože ten je zavazovací, tudíž jsem si vzala menší velikost, sedící v ramenou.
No on mi bol celkovo veľký, nielen ramená. Vpredu by sa mi vošiel pod kabát ešte aj pes, dlhé rukávy a myslím že mi bol aj dosť dlhý. Je krásny ale ja na úpravy príliš niesom. Kabát aktuálne nepotrebujem, zaujal ma ten z Mango ale to kým ho neuvidím naživo tak asi nič. Teraz mám kabát so spadnutými ramenami(volá sa to tak???) a ten sedí fajn, tam ramená neriešim. A nemám šikovnú švadlenu ako vy.
no já za tu svoji každý den blahořečím nebesům, nevím, co bych si bez ní počala!
No to verím!!! A žraloka potrebujem, len to zloženie sa mi akosi nepozdáva. ![]()
Taky se s nim zatim szivam, ale prijde mi, ze mi to jde
. Predtim jsem mela na tabletu taky Android. Zatim jsem nemela vetsi problemy, obcas neco hledam a tak, ale to se doufam podda.
No fakt teda, musíš být úplně drobounká. Mně kabát seděl dobře, ramena mám rovný a docela na nich všechno drží, ale nekoupila jsem ho. ![]()
Omlouvámse předem, ale to opravdu chodíte v tomto chladivém počasí téměř naboso? Myslím holé kotníky, nízké ponožky. Já totiž dnes ráno na zastávce pozorovala slečnu/paní oblečenou velmi podobně, venku dva stupně a ona pořád přešlapovala, asi se chtěla zahřát. Podle měje to hazard se zdravím.
Ale je fakt, že co se týče nohou, jsem hodně zimomřivá a jen při pohledu na ni mi byla zima.![]()
toto je koment jak moja matka, oblecie celu rodinu do troch svetrov, lebo jej je zima. ![]()
uplne OT: jsem vcera na zastavce pozorovala slecnu jak ze zurnalu, perka, hole kotniky, derave rifle, dlouhy svetr, kratky krivak, umne namotana sala, drdulek navrch hlavy. silene klepala kosu, ale fakt domodra. semtam se rozhlidla jestli jako dela ten dojem:-) vystupovala s pristoupivsimi spoluzackami u zdravky:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články