Co jste si dnes koupili/y?
Resch co je na khaki šokujícího?
Šokujícího vůbec nic, ba naopak, byla to khaki,kterou jsem měla celý den v košíku
Ta barva je moc hezká a v reálu sluší, ale já jsem bledule, vlasy tmavší blond a khaki mi hází do obličeje divný nádech, takovou nemocnost. Takže i když se mi líbila víc,já bych se v ní prostě necítila. ![]()
Resch Aha, ja tu sedou mam a dobrej kauf![]()
Mutziputzi Však už se na ní těším ![]()

Vánoční stromek. Skoro 3 metry ![]()
moninika heh, my taky. ze takovy jenom mensi. vybehla jsem pro nej pred barak... a muz rika je to nejvyssi stromek jaky jsme kdy meli, a ze se nikdy nesidime. ![]()
continuity My už měli i větší
Ale zjistila jsem, že jsem vzala asi málo ozdob, tak budu muset zítra dokoupit. Tak se ten důvod přeci jenom našel ![]()
moninika Náš má jen asi 1,5 m, ale domluvili jsme se s mužem, že bude úplně maličký. A pak jsem pro něj jela...
Ozdoby jsem taky dokupovala, byl moc prázdný ![]()
Pinot Noir tak mate jeste malicke dite, u nas to taky rostlo tak nejak casem. ty prvni vanoce s ditetem jsme meli stromek od hajneho, ktery mu zbyt a by takovy "ke zdi" z jedne strany nemel temer vetve. za to bylo prakticke, nezabral tolik mista. pak to bylo uz jenom vetsi a drazsi.
continuity to mi připomíná stromek od tchána, který na první vánoce se synem dovezl. Bylo to strašné koště z lesa, pár větví, spíš taková hrůza. Tchán je ale kutil. Navrtal různě dírky, větve do nich nalepil a ještě je slabou nití různě pozvedl. No strom, jak z výstavy
.
Renusatko no byla to borovice a z jedne strany opravdu hezka, akorat z te druhe nemela vubec vetve. prirazili jsme to ke zdi a opravdu nikdo nic nepoznal.
meli jsme taky stromek, ktery jsme museli prorezat, aby se tam vubec nejake ozdoby vesly. to je taky blbost. ted mame takovej stihlej a ridsi, ale vypada to moc hezky. hlavne mame novou vyzdovu na balkone. no muz rika, ze nejvetsi vyzdova ever ![]()
continuity u nás úpravy trvají. Tchán to dělá dost často
.
Jen teda, jak už máme větší děti, tak letos přemýšlíme už jen o stromku v květináči. Když jsme byli sami, tak jsme si je kupovali každý rok a teď máme na chalupě 6 už vysokých stromů...takový malý les.
Renusatko tak na to jsou potreba podminky, jednou jsem to udelala, ale mela jsem chladny svetly sklep. segra to zkousela tri roky a vzdy ji nakonec uschl. l
continuity my máme chladnou celou chalupu
, tak podmínky ideální.
moninika šmarjá stromček!!! Ten nemám na zozname, bola by som schopná zabudnúť
...
slniecko Nene ![]()

allsaints (krám, kde jsem kdysi kupovala tuny, ale teď je to tak drze drahý, že už z principu jen ve slevách) - obojí v černé, ale dám sem světlé, aby bylo něco vidět
Minule utery jsem byla na nakupech v Helsinkach, vybrala jsem si na to fakt blby den, byla snehova boure, ale nakoupila jsem
a dokonce se i s nakupem dostala domu (nejezdily vlaky a autobusy jen kazdy druhy spoj).

tenhle svetr v jasne cervene

rtenky, tu vlevo a tu uprostred a konturovaci tuzku
a nakonec fialovy svetr z Lindexu s obrimi rukavy, jehoz produktovou fotku nemuzu najit. Plus par darku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články