Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika Vyjela mi na stránce jen půlka obrázku, a tak jsem si říkala, co sis to objednala za spoďáry...
.
Já taky ![]()
999 mně vyjel celý a napadlo mě to stejně
Tak som tam dala inú fotku aby bolo jasné o čo ide ![]()
paktofonika ale jako je to super, i když to předtím vypadalo jako plenky
Jiná Realita jj, obojstranné plienky ![]()
Jiná Realita A Pupík by v ňom vyzeral TOP čo ty na to?![]()
999 zateplené ![]()
paktofonika Perfektné![]()
paktofonika
bylo by to zhruba stejné, jako bych se tím pokusila dekorovat čerta nebo medvěda.
paktofonika že se ještě vracím k tomu krému, někdo tu radil reha special 2derm, to vůbec není blbej nápad, je to dermatologickej krém, kupuje se v lékarně a není úplně levnej, ale já sem si jím (a atb) vyléčila periorální dermatitidu. Mám malou tubičku za 200, ale děla se i velká (tam tu cenu nevím přesně) nicméně pomohlo mi to dost. A měla sem i vzorek v pytlíčku, takže by se možná dal někde vykušnit..
edit: myslím zkusit tím namazat ty postižený místa a střídat to pak s jiným krémem, jinak by se člověk asi nedoplatil..
Ounz Ďakujem, mám v pláne ísť večer do lekárne tak kúpim toto aj Lipobase repair a uvidím. Ak to aspoň trochu pomôže tak super. Do jari ďaleko...
paktofonika tak snad něco z toho zabere. Jinak cicaplast od laroche sem měla a nic moc teda..
Ounz Ten som mala tiež, spočiatku sa mi zdal ok a potom nič. To sa mi stáva dosť často že ma niečo nadchne a potom meh.
paktofonika no, úplně ti rozumím, já si ty ruce doslova koupu v dezinfekci, takže mi jen tak něco nestačí. Koukala sem že ten 2derm je i jako lotio; je toho aspoň víc než 20ml tubička ![]()
Ounz No skúsim kúpiť tú klasickú verziu a uvidí sa. :) A ináč ten krém čo radila Jiná Realita je fakt príjemný, dnes som si s ním krémovala ruky počas dňa a som spokojná. Priateľ už chce aj pre seba, jemu ale stačí niečo čo pekne vonia a má dobré zloženie :)
Furt som mu ale nekúpila nič na bradu. Tento rok to s darčekmi vyzerá biedne.
paktofonika a co radila Jiná Realita ? To sem nějak přehlídla? Na bradu znamená na fous?
Ounz No ten krém od Natura Siberica. Pár stránok dozadu som ho sem dávala.
Fúzy sú pod nosom a brada je na brade nie? :D
paktofonika no někdy se říká brada i plnovousu, a nevím jak je to u vás
díky za tip na ten krém, už sem si to vybavila..kouknu na něj.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články