whiskas Doporučujem prečítať návody na použitie.
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika Četla jsem ...
. Někdy je lepší osobní zkušenost.
whiskas Súhlasím. Moja osobná skúsenosť je že treba čítať návody.
paktofonika Ale jo, máš pravdu. Dočetla jsem poctivě celý manuál (předtím jsem si četla jen nastavení programů sušení
) a skutečně je tam věta, že aviváž není doporučována. Měla jsem nejdříve číst a pak se ptát. Přesto, dozvěděla jsem se zajímavé rady ohledně rozdílů v postupech.
Děkuji všem ochotným poradkyním.
whiskas Ale ja to vôbec nemyslím zle.
paktofonika Jasné
. Ale měla jsi pravdu. Tu informaci o aviváži bych bývala zjistila, kdybych nebyla líná číst celý manuál (nesnáším manuály, ale asi to přehodnotím :-D). Vždy si hledám jen aktuálně potřebné info, což je asi chyba.
A ad jiné vlákno, větvě jsou v pohodě. Minulý rok jsme zdobili pouze větvě ve váze a byt byl provoněn i ozdoben zcela dostačujícím způsobem. A třeba ještě nějaký dokonalý strom seženete. ![]()
paktofonika Díky za tip na typ
, cena se nějak vychytá. Z těch drátků jsem na infarkt a přestala jsem kvůli tomu skoro poslouchat muziku se sluchátky.
whiskas Bud v klidu. ja manualy ctu, ale neznamena to, ze informaci nezapomenu
Asi 3 tydny jsem premyslela, proc se mi po suseni chytaji svetla vlakna z rucniku na cerne pradlo. Teprve vcera jsem si vzpomnela, ze v manualu byla zminka o cisteni bubnu.
Kabát
whiskas Já bych nezatracovala ani ty kratší programy. Mám jeden oblíbený, na který peru většinu svých věcí. Trvá asi 19 minut, je na 40 stupňů a ždímání nastavuju na 1200 otáček. To vychytáš :-).
já používám i program na 15 minut - peru v něm punčocháče (které bych jinak jen tak promáchla v lavoru, není na nich moc co k praní).
hledim, kam se ty spotrebice vyvinuly, moje nejkratsi programy jsou 50 minut u pracky, 60 u susicky no a o mycce radsi ani nemluvim
whiskas se zpožděním... U prvního sušení jsem tedy nebyla, ale prádlo se zdá fajn. Kupovali jsme jen sušičku. A na měkký ručník si budu muset zvyknout ![]()
Začínám mít doma převázováno ![]()

Lamicka
chybami se člověk učí.
999 Také se mi to nezdálo. Ale je fakt, že ten velmi krátký program (denní praní se tuším jmenuje) používám převážně na své hadry v bydlišti A, zatímco tentokrát jsem prala v místě B, to znamená, že převážne věci chlapa a ..., no, prostě v tom rozdíl asi bude. ![]()
baltik myčku mám nejkratší na půl hodiny
ale to umeje fakt jen sklo, hrnky od čaje a jemně umatlané talíře.
Po strašně dlouhý době něco. Kozačky jsem zapudila, není nutno donekonečna si připomínat, že nemám gazelí nohy...

Gellnerova Pěkný nákup ![]()
svetr a boty fajn, to sako nepřebírej!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články