Janulik03 Ty se mi libi, co to je zac? Me se ta vyska boty libi.
Co jste si dnes koupili/y?
Jiná Realita ty jsou krasny, fotku pak!
whiskas ne, neni to moc, spis docela malo, jen ja jsem extremne plocha, bud v klidu. Ja to ovsem dohanim jinde ty rozmery![]()
![]()
Luna Já jsme ultra plochá a o to je ta míra přes hrudník děsivější. Obryně no
.
Si vždycky říkám, kdyby tak šlo vše přebytečné vycucnout a umístit na ta správná místa, bylo by vše hned veselejší
.
Luna Já jsme ultra plochá a o to je ta míra přes hrudník děsivější. Obryně no
.
Si vždycky říkám, kdyby tak šlo vše přebytečné vycucnout a umístit na ta správná místa, bylo by vše hned veselejší
.
To se mi nezdá s tou obryní moc, co jsem tak pochytila z fotek.. Vy jste taková štíhlá až šlachovitá, ne? Ale já se teda radši měřit nikde nebudu ![]()
moonlight Už bohužel nejsem šlachovitá, štíhlá možná ještě ano. Ale přes hrudník mám prostě dost, zvláště, když uvážím všechny skutečnosti. Prostě široký hrudní koš.
whiskas Luna hele teda vy dve mi uz s tema obrynema pekne lezete krkem. JA mam uplne jiny (rozumej vetsi) rozmery nez vy dve a napsat o sobe, ze jsem obryne by me fakt nenapadlo. Luna vim, ze ty jsi to nepouzila, ale zas pises jak to jinde dohanis. Fotky vas obou jsme videly a vsechny tady vime, ze vypadate dobre, takze fakt jako ![]()
edit: hrubka jako prase, to mam za to...
Luna Já se opotila... Cpu prsa 90 cm do 86... Jenže já mám 60 F...
Jiná Realita hezké šaty
tak uz sem se taky nakazila a zasla do COS.![]()

Zarinya Super! A ta barva!!
0zero7 diky,barva je bezvadna,v osvetleni vypadaji jako cerne,kolektivni olivove jsou na me moc svetle.Tyhle maji i zkracenou delku,konecne.:-)
Zarinya Jsou skvělé, mně je vyprodali před nosem.
0zero7 Záleží, jak se kdo vidí a cítí. Ovšem jinak souhlas, Luna vypadá dobře, respektive skvěle. Rozdíl také je, jaké má kdo na sebe požadavky. Někdo je se sebou spokojený téměř vždy a jiný v podstatě nikdy.
whiskas ne, neni to moc, spis docela malo, jen ja jsem extremne plocha, bud v klidu. Ja to ovsem dohanim jinde ty rozmery
Sorry ale ak by si bola extrémne plochá tak nevytvoríš dekolt aký si mala v čardášových šatách totiž extrémne plochým babaám nepomôžu ani pushup, ani kilometer pásky ani nič. Skôr to bude asi útly hrudník, a čo by si na ňom chcela mať, prsia veľkosti G???
whiskas Tak si štíhla alebo obryňa Stáňa??? Ja mám tiež široký hrudný kôš, niektoré šaty kvôli tomu nezapnem ale beriem to ako hotovú vec ktorá sa nedá zmeniť. Ja si tiež sem tam posťažujem na postavu ale tak ![]()
Zarinya Pekný nákup
Ja som ich mala v pláne ale nakoniec som ich nekúpila.
whiskas obryně s velikosti 34 a výškou 160 cm? Tak mozna mezi trpaslíky,ne? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje