RoSa A jo, vzpomínám si, že tady proběhla, jen jsem si ji hned nevybavila
. Já ji nevykoupím, neumím se sžít s kabelkami do ruky. Je moc pěkná
.
Co jste si dnes koupili/y?
whiskas no to je právě to, co zvažuju... taky nosím všechny přes rameno
Kdysi jsem ji viděla v obchodě a nemohla jsem na ni přestat myslet. Dneska jsem ji objevila na jednom eshopu a přeci se nebudu dál trápit
A kombinace černá-šedá se ni bude vlastně hodit skoro ke všemu ![]()

moninika samotná kabelka se mi líbí, je zajímavá, ale má vadu, která mi hodně často vadí u hodně jinak pěkných kabelek - přijde mi, že ke stylu těla kabelky nepasuje to karabinkové napojení řemenu a jeho přeložení - aneb celý řemen mi přijde ke kabelce moc sportovní.
moninika Je super, ja posilhavam po te cerne semisove, takze doufam, ze se o ni doctu sama pozitiva.
Je to ta stredni velikost?
Jiná Realita Minulý týden mi přišla ta samá v béžové a popruh mě u ní neruší... Myslela jsem ji původně jako crossbody, ale nakonec se mi líbí i normálně přes rameno.
Luna Měla by být 24x20x6, v obchodě mi přišla velká, tak snad je to ona ![]()
Jiná Realita v poslední době mi ty karabinky začaly strašně vadit, nevím proč. nebo už teda asi vím:-)
Dadoo no vyskusam, ale vyssie nemyslim podpatok, ale viac nad kotniky.
myslela jsem to úplně stejně. Vyšší nad kotník, ne podpatek
Hmmm...jak mě tedy velká většina kolektivních kousků míjí, tak mám ty cocooní šaty už taky doma ![]()
Jen tu zimní tmavěmodrou variantu s rukávem. A musím se pochválit, že mi fakt slušej - jsem se bála malého výstřihu, ty mi obecně moc nejdou. Překvapilo mě, že mi dělaj štíhlou postvu. A s obvodem hrudníku 90 jsem se do 36 vešla krásně.
Lama_z_Lana
kde jsi je sehnala?
moninika
rozšížení sbírky
. Ta kabelka je fakt pěkná a přijde mi i taková univerzální.
whiskas Na Votoči
Ale jsou úplně nové, i s cedulkou.
Lama_z_Lana Tak super, tomu říkám kauf
.
whiskas Já tam občas nakouknu. Asi rok zpět jsem se tak dlouho rozmýšlela nad jedněma botama, než je všude vyprodali. A tam jsem je zas sehnala úplně nový. Ale je to tam o hledán jehly v seníku teda.
Lama_z_Lana Ty mám taky a nedávno jsem si je vzala s džinovou bundou a dost se mi to líbilo ![]()
moninika Díky za tip
Po té pokukuju.
Lama_z_Lana Ony jsou blbé v tom, že jsou teplejší a mají krátký rukáv, takže na léto ne a jinak pro mě něco na ně...
Lama_z_Lana , ja nemam primo tyto, ale mam ty tady oblibene (a taky "oblibene") saty a nevim, jak jsi vysoka, ale tato kombinace taky funguje...

Potřebovala bych poradit. Kam byste šli pro kožený batoh? Asi unisex nebo pánský, protože dámské bývají takové kabelky na záda a to nechci. Chci aby byl trochu bytelnější. Co jsem se tak dívala, tak asi notebookový, byť to není primární určení. Chci ho hlavně na nošení věcí na cvičení, abych je nemusela tahat v tašce na rameni.
Stylově něco podobného, ale ideálně levnějšího. Je reálná cena do 5000 Kč? Ten první je JOOP za 260 Euro a druhý Ecco za 10 000 a to už mi přijde moc.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje