Janulik03 Na produktovke vyzerajú pekne. Aj na vašej fotke sa mi páčili ale iba z boku, možno by to chcelo ich vyfotiť v lepšom svetle. Ako je to s kvalitou?
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika tak na pohlad vyzeraju aj kvalitne. Ale tak je to koža , ehm asi taka lacnejšia, trošku gumakoidne vyzera ten tvar na nohe. vyfotim kým bude svetlo a hádam to bude lepšie vidieť.
Tie mam aj ja. Su mi obrovske. Najskor idu saty a potom ja
, ale mne sa to paci, ze su take odstavajuce. Citim sa v nich skvelo.
Zarinya dobrý nákup
Tyto šaty v tmavě modré mám a jsou super. Zkoušela jsem i tyto béžové a bohužel mi barva vůbec nesedla
, těším se na fotku od vás. ![]()
Zarinya Jej, to máš asi z nějaké prodejny, že? Zkoušela jsem je v Miláně, byly skvělé, ale potřebovala jsem o číslo menší. Já fakt zvětšovat nepotrebuju. Tak je od té doby chodí furt kontrolovat na net, rohlíky jsem kvůli nim ochotna jíst, ale nenašla jsem je ![]()
whiskas Čau Stáňo, to jsme zas dostaly sadu, co?![]()
0zero7 paktofonika Já si nestěžuju, jen že mě překvapilo, že mám nějak málo ten obvod (82), to jsem neměla myslím ani jako desetiletá, to je cely. ![]()
Zarinya Ty jsou krásné![]()
Luna No ja som sa v práci premerala pretože mi to nedalo(áno krajčírsky meter mám v kabelke) a som prekvapená, no radšej to tu písať nebudem. Ešte by som dostala vynadané že som písala že mám široký hrudný kôš, no ale v porovnaní so zvyškom tela fakt mám :D
Edit: Počkať a to 82 máš cez prsia?
Zarinya Ty jsou super, hrozně se mi líbil ten střih, nechala jsem je tam jen kvůli barvě...
Jezis, tady se zas rybari...
Luna
tak normálka, že já nemlčela.
RoSa Speciálně pro tebe, aby ti to usnadnilo rozhodování. V reálu je to teda o dost lepší. Maj dvě velikosti, toto je ta menší. Já mám ale 163 cm a jsem dost úzká, tak ta taška vypadá mohutně, ale není. 
evuch hm,v Norimberku.Vcera jich tam bylo dost tak pokud by ses pro ne chtela vydat tak bych ti predem okoukla cislo.![]()
Sweet Potato dekuju.:-)
999 nesedi Ti nebo nelibi se?Ja tam kvuli barve nechala loni kolektivky ac sem do nich byla zamilovana a tahle tmavsi mi sedne vic.:-)
Gatita Nová kabelka? Sluší ti to
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje