Co jste si dnes koupili/y?
ice Ty mám a jsou hrozně pohodlný ![]()
Hrozně mě potěšilo, že ty boty, co jsem sem dneska dávala a dneska objednala už budou zítra doručovat. Miluju rychlý e-shopy ![]()
Inak pokial Potrefenáhusa takto ceri zuby, trosku by som sa jjej bala. Ibaze by aj Ruficek bol s nou ![]()
moninika Tie boty s bananovym podpadkom su
.
ice Mám ty boty od loňska a chvíli mi trvalo, než jsem si zvykla a odhodlala se v nich (přišlo mi, že mi dělají mega nohu). Ale teď už se zase těším, až se oteplí a šup do nich ![]()
Nová vůně

nellielovett krásný úlovek. VAVAVOOM? Jaké vzorky sis k tomu vzala?
Micuska Na ty jsem v reálu hrozně zvědavá, díky ![]()
nellielovett Gratuluji, taky ji vlastním:) Písni někdy, jak na ni reaguje tvé okolí, ju?
Krehutka ano, Vavavoom. Já si ji jen vybrala, byl to dárek.
Ale na podzim se tam rozhodně vrátím pro nějakou koženou. ![]()
Korsičanka děkuji. Dám vědět, sama jsem celkem zvědavá.![]()
nellielovett krásny darček!!!
Takze mam hlavne v zime velkej oblikaci KOPR, protoze strojit se na tech par minut do MHD
no, v tomhle se hodně inspiruju u dcery (bohužel se vidíme málo a zas teda uplně stejně chodit z pochopitelných důvodů nemůžu:-)) pohodlný a perfektní věci. takový ty jednoduchý, co vypadají dokonale...
Ja si rada necham poradit, kritika mi nevadi. Moje esteticky citeni (a nejen v oblekani) neni zrovna nejrozvinutejsi. Akorat ja se sama sobe libim i v takovem obleceni, od ktereho tu byvam casto odrazovana. Takze mi uz asi neni ani rady, ani pomoci
já mám právě pocit, že si to estetický cítění aspoň v rámci možností trochu vylepšuju, trénuju:-) že to, co na sobě nevidím/zdá se mi ok, po konkrétním ukázání co je na tom blbě najednou už vidím, že by to fakt mohlo být lepší, není to uplně ono, nebo i přesto jak se mi konkrétní věc líbí vlastně na mě nevypadá tak jak jsem si představovala atd.
jinak ty hlavně působíš hrozně pozitivně, takže sukničky aspol. prostě uneseš a věřím že naživo je to tak jak si představuješ - trochu ujetý, ale ne blbý:-)
viktorka_od splavu Haha, dík
.
Mi přijde, že ten progres, případně vytříbení stylu, je tu znatelný skoro u každýho. A že já jsem pamětnice.
viktorka_od splavu Mám to úplně stejně. Kolikrát si myslím, že ok a pak mi tady ukážete, co je špatně. A já to pak najednou vidím taky. Pokud tedy nestačí už jenom pohled na fotku, protože to bývá většinou dostatečné. Prostě bych si některých věcí vůbec nevšimla, nevidím je. A buď se ukážou hned na fotce, nebo mě tady probudíte vy.
Ale dokud se člověk nevyfotí, nevidí se v reálném světle.
takže na mě to tady funguje taky jako tříbič vkusu. Taková zkušební laboratoř ![]()
Kožený kalhoty, vize je takovádle přesně

Mutziputzi To se mi líbí. T bych mohla nosit i ve vyšším věku. Až tedy zhubnu těch dvacet kilo, že.. ![]()
Janulik03 taky jsem říkala matce, že se spravila a ona na to, že jo? a jaký mám na sebe vztek! Tak jsme se tomu zasmály, co už.
Mirka vieš čo je spravodlivosť? Že v istom veku som to mame povedala aj ja. ![]()
A ako rýchlo sa mi to vrátilo.
Mutziputzi Ty jsou dobrý, odkud jsou?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje